Näin tilaat helposti e- ja äänikirjoja


Sähköisen e- tai äänikirjan saat käyttöösi heti tilauksen tehtyäsi

Valikoimassamme on runsaasti myös sähköisiä e- ja äänikirjoja, joita voit tilata yksittäin kuunneltavaksi tai luettavaksi. E- ja äänikirjan tunnistaa valikoimasta siitä, että sähköisillä tuotteilla on Osta e-kirja tai Osta äänikirja -painikkeet.


Näin tilaat ja käytät e- ja äänikirjoja:

E- ja äänikirjojen tilaamiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi sekä tilausvahvistuksen että erillisen viestin, jossa on linkki sähköiseen tuotteeseen. 

  1. Lisää e- tai äänikirja verkkokaupan ostoskoriin.
  2. Siirry kassalle, täytä yhteystietosi ja maksa tilauksesi.
  3. Avaa sähköpostisi ja tarkista saapuneet viestit. Huom! Tarkistathan kaikki sähköpostikansiosi, myös roskaposti- sekä markkinointiviestit.
  4. Klikkaa sähköisen tuotteen linkkiä sähköpostista. Säilytä sähköposti! Postissa olevasta linkistä pääset jatkossa palaamaan tilatun tuotteen pariin.
  5. Sähköinen tuote avautuu luettavaksi / kuunneltavaksi.

Tuotteen lukeminen tai kuuntelu ilman nettiyhteyttä, offline-tilassa:

  1. Lataa tiedosto käyttämääsi laitteeseen (tarvittaessa pura tiedosto laitteen tiedostojen hallinnassa).
  2. Lataa Play kaupasta esim. SpokenWord Audiobook Player (ilmainen).
  3. Avaa ohjelma ja lisää kirja add books to library toiminnolla (valitse itsellesi sopiva vaihtoehto).
  4. Kuuntele tai lue kirjaa.

Huom! Ohje ei koske digioppikirjoja.
Lue lisää digioppikirjoista ja niiden tilaamisesta tästä

Kirjautuneen kanta-asiakkaan oma kirjahylly

Mikäli olet kanta-asiakas, voit tilata e- ja äänikirjan verkkokauppaan kirjautuneena asiakkaana. Tällöin käytössäsi on oma kirjahylly, jonka löydät verkkokaupan Oma Suomalainen -asiakastililtäsi.

Kirjautuneena kanta-asiakkaana tilaamasi e- ja äänikirjat löytyvät kirjahyllystäsi ja ovat käytettävissäsi haluamallasi laitteella aina kun kirjaudut sisään asiakastilillesi. Kirjahyllystä voit myös ladata ostamasi sähköiset tuotteet omalle tietokoneellesi. Näin ne ovat luettavissa tai kuunneltavissa myös ilman internet-yhteyttä.

Sähköiset tuotteet lahjaksi

E- ja äänikirjat ostetaan henkilökohtaiseen käyttöön, ja niihin tulee ostajan henkilökohtainen vesileima. E- ja äänikirjoja ei saa kopioida tai jakaa muiden käyttöön.

Mikäli haluat antaa e- tai äänikirjan lahjaksi, voit ostaa verkkokaupassa myynnissä olevan lahjakortin. Sähköinen lahjakortti on helppo toimittaa vastaanottajan sähköpostiin. Lahjakortilla lahjan saaja voi ostaa haluamansa sähköisen tuotteen.


Vaihto- ja palautusoikeus

Sähköisillä tuotteilla on rajattu vaihto- ja palautusoikeus. Verkkokaupan etämyynnissä käytössä oleva tilauksen 14 päivän peruutusoikeus ei koske e- tai äänikirjoja.

Mikäli tuotteen latauslinkin toimivuudessa on ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Latauspalvelua saa käyttää vain lakien, muiden viranomaissäännösten ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Palvelun sisältämän aineiston omistus- sekä immateriaalioikeudet ovat Suomalaisen Kirjakaupan ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta, eikä kenelläkään ole oikeutta levittää, julkaista, saattaa yleisön saataviin, kääntää, muuttaa aineistoja tai luovuttaa niitä kolmannen osapuolen käyttöön ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.