Ohjeet asiakastilille kirjautumiseen


Miten pääsen kirjautumaan asiakastililleni?

Jos et ole aiemmin kirjautunut asiakastilillesi verkossa, sinun tulee luoda asiakastili, jotta saat aktivoitua asiakastilisi käyttöösi.

  • Käytä tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, jotka on liitetty asiakastiliisi
  • Jos kuulut jo Pöllöklubiin, mutta et ole aiemmin kirjautunut Pöllöklubin asiakastilillesi verkossa, sinun tulee luoda asiakastili samalla sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla, jotka olet ilmoittanut liittyessäsi Pöllöklubiin myymälässä

Jos olet jo aiemmin kirjautunut asiakastilillesi verkossa, kirjaudu sisään asiakastiliisi liitetyllä sähköpostiosoitteella.

  • Jos kirjautuminen ei onnistu, tarkista käytätkö varmasti asiakastiliisi liitettyä sähköpostiosoitetta.
  • Jos sähköpostiosoite on oikea, mutta kirjautuminen ei silti onnistu, saatat olla unohtanut salasanasi. Tilaa uusi salasana "Unohditko salasanasi" -linkistä.
  • Jos unohtunutta salasanaa tilatessasi saat virheilmoituksen "sähköpostiosoitteelle ei löytynyt asiakastiliä", vaikka käytät asiakastiliisi liitettyä sähköpostiosoitettasi, luo asiakastili samalla sähköpostiosoitteella, niin saat aktivoitua asiakastilisi käyttöösi.

Jos et muista mihin sähköpostiosoitteeseen asiakkuutesi on liitetty, voit tiedustella asiaa Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä tai asiakaspalvelusta.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun:

asiakaspalvelu@suomalainen.com

Vastaamme viestiisi asiakaspalvelusta heti kun mahdollista, joten ethän laita samasta asiasta toista viestiä. 

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.