Yrityksemme


 

 

Tervetuloa Suomalaiseen Kirjakauppaan

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa asiakkailleen elämyksiä, hyötyä ja sisältöä elämän kaikissa vaiheissa ja tilanteissa. Voit valita sinulle sopivimman tavan asioida kanssamme: Suomalainen Kirjakauppa palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita 56 myymälässä yli 40 paikkakunnalla Rovaniemeltä Helsinkiin sekä verkkokauppa Suomalainen.comissa. Matkalle lähtiessä sinua palvelee myymälämme myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Suomalainen.com

Suomalainen.com palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on laajan kirjavalikoiman lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta e- ja äänikirjat. Toimitamme tilauksen veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään.

Historiaa

Suomalainen Kirjakauppa on vuonna 1912 perustettu erikoiskirjakauppa. Suomen suurimmaksi, valtakunnalliseksi kirjakauppaketjuksi Suomalainen Kirjakauppa kasvoi 1990-luvulla. Myymäläketjua täydentämään perustettiin vuonna 1999 verkkokirjakauppa Suomalainen.com. Suomalainen Kirjakauppa kuuluu Otava-konserniin, joka on kotimainen perheyritys. Suomalainen Kirjakauppa työllistää noin 450 henkilöä.

Suomalainen Kirjakauppa - tavoite ja arvot

Suomalainen Kirjakauppa on elämyksellinen, iloisesti, asiantuntevasti ja aktiivisesti palveleva monikanavainen kirjakauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tuotteita oppimiseen, itsensä kehittämiseen ja vapaa-aikaan. Suomalaisen Kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.