Second hand -kirjat


Kun tuot meiltä ostamasi uutuuskirjan* takaisin 30 päivän sisällä, saat 5 € alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta kirjaostoksestasi. Me etsimme kirjallesi uuden kodin!

Nyt voit tuoda meiltä ostamasi uutuuskirjan takaisin myymäläämme. Tuodessasi sopivan kirjan meille takaisin, saat 5 € alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta kirjaostoksestasi.

*Kirjan tulee olla kuluvan vuoden aikana ilmestynyt, normaalihintainen, suomen- tai ruotsinkielinen kauno- tai tietokirja. Voit tuoda sen meille takaisin kuittia vastaan 30 päivän sisällä. Ei koske pokkareita, lasten- ja nuortenkirjoja eikä oppikirjoja. Emme vastaanota myöskään täytettäviä kirjoja. Otamme vastaan vain uusia, hyväkuntoisia kirjoja. 

Voit tuoda myös suomalainen.comista ostettuja uutuuskirjoja. Ota tällöin mukaasi paketissa ollut lähete, kun tuot kirjan myymälään.

Ostohyvityksesi on käytettävissä uusiin, normaalihintaisiin kirjoihin 30 päivän sisällä sen myöntämisestä kaikissa Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä. Voit käyttää yhden 5 e arvoisen ostohyvityksen yhtä uutta ostettua kirjaa kohti.

Second hand -kirjoja tulee myyntiin myymälöihimme.

Kirjasi ansaitsee toisen luvun. Tervetuloa meille!

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.