Tilaus ja omat tiedot – Suomalainen Plus

Tältä sivulta löydät useimmiten kysytyt kysymykset tilaamiseen, maksamiseen ja omien tietojesi hallinointiin liittyen.

Tilauksen tekeminen ja maksaminen
 • Miten otan Suomalainen Plussan käyttöön?

  Luo käyttäjätili ja aktivoi ilmainen kokeilujakso verkkosivuillamme. Ilmaisen kokeilun jälkeen tilauksesi jatkuu edulliseen 16,95€ kuukausihintaan.

  Kun olet tehnyt tilauksen, lataa Suomalainen Plus -sovellus joko App Storesta tai Google Play Storesta. 

  Kirjaudu Suomalainen Plus -sovellukseen sähköpostiosoitteellasi sekä sähköpostiisi saapuneella kirjautumiskoodilla. Muista kirjautua samalla sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröidyit Suomalainen Plus -palvelun käyttäjäksi.

  Ohjeet lukuaikalahjakortin aktivointiin löydät täältä.

 • Miksi minun on annettava maksukorttitietoni ilmaisen kokeilujakson yhteydessä?

  Kokeilujakson aloittaaksesi tarvitsemme maksukorttitietosi,
  jotta voimme todentaa käyttäjätietosi ja voit jatkaa Suomalainen Plussan
  käyttöä keskeytyksettä ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

  Voit peruuttaa tilauksesi missä vaiheessa tahansa. Kun irtisanot tilauksesi kokeilujakson aikana ennen tilauskauden viimeistä päivää, maksukortiltasi ei
  veloiteta mitään.

  Mikäli käytät Suomalainen Plussaa lukuaikalahjakortilla, maksukorttisi tietoja ei tarvitse rekisteröidä.

 • Mitä palvelu maksaa kokeilujakson jälkeen?

  Kokeiluajan jälkeen Suomalainen Plus -palvelun käyttö jatkuu 16,95€ kuukausihintaan, joka veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti. Voit myös halutessasi peruuttaa jatkuvan tilauksen.

 • Kuinka aktivoin Suomalainen Plus -tilaukseni uudelleen?

  Voit aktivoida kuukausitilauksesi uudelleen verkkosivuillamme
  tai sovelluksessa (Profiili ->
  Hallitse tilaustasi). Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan
  käyttäjäksi, voit aktivoida tilauksesi myös Oma Suomalainen
  -tilin
  kautta.

  Lukuaikalahjakortin voi käyttää jatkuvan kuukausitilauksen ohella, jolloin seuraava kuukausiveloitus tehdään vasta sitten, kun lahjakortin sisältämä aika on päättynyt.

 • Missä voin päivittää maksukorttini tiedot?

  Voit päivittää maksukorttisi tiedot omissa tiedoissasi kohdassa maksutavat.

  Siirry tilauksenhallintaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla:

  1. Suomalainen Plus -sovellus: Profiili > Hallitse tilaustasi > Maksutavat

  2. Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan käyttäjäksi, voit hallinnoida tilaustasi kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun Suomalainen.comissa ja siirtymällä käyttäjäsivusi Hallitse kuukausitilauksiasi -osioon.

  3. Voit myös tilata kertakäyttölinkin tilauksesi hallintasivulle sähköpostiisi täältä.

Tilauksen irtisanominen
 • Kuinka irtisanon tilaukseni?

  Tilauksen irtisanomiseen on useampi tapa. Voit irtisanoa Plus-tilauksesi helposti Suomalainen Plus sovelluksessa, Plussan kotisivujen, sekä verkkokauppamme Oma Suomalainen -palvelun kautta.

  Löydät eritellyt ohjeet alta.

 • Tilauksen irtisanominen – Suomalainen Plus -sovellus

  Voit hallinnoida ja irtisanoa tilauksesi Suomalainen Plus -sovelluksen kautta siirtymällä osioon Profiili > Hallitse tilaustasi.

  Huomioithan, että tilaus on irtisanottava viimeistään vuorokautta ennen seuraavaa laskutusta. Asiakaspalvelumme ei käsittele tilausten perumisia poikkeustapauksia lukuun ottamatta.

 • Tilauksen irtisanominen – Suomalainenplus.com

  Voit tilata kertakäyttölinkin Suomalainen Plus -tilauksesi hallintaan sähköpostiisi täältä. Mikäli viesti ei saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostilaatikkosi.

  Huomioithan, että tilaus on irtisanottava viimeistään vuorokautta ennen seuraavaa laskutusta. Asiakaspalvelumme ei käsittele tilausten perumisia poikkeustapauksia lukuun ottamatta.

 • Tilauksen irtisanominen – Oma Suomalainen

  Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan käyttäjäksi, voit hallinnoida tilaustasi kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun ja siirtymällä käyttäjäsivusi Hallitse kuukausitilauksiasi -osioon.

  Huomioithan, että tilaus on irtisanottava viimeistään vuorokautta ennen seuraavaa laskutusta. Asiakaspalvelumme ei käsittele tilausten perumisia poikkeustapauksia lukuun ottamatta.

 • Milloin voin irtisanoa tilaukseni?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat, mutta huomioithan, että tilauksesi jatkuu aina voimassa olevan tilausjakson loppuun, paitsi jos irtisanot tilauksesi vähintään päivää ennen ilmaisen kokeilujakson loppua ja silloin tilauksesi loppuu välittömästi.

 • Lahjakortin peruminen

  Lahjakorttia ei voi perua sen lunastamisen jälkeen. Lahjakortti on voimassa sen lunastamispäivästä alkaen lahjakorttiin merkityn ajan loppuun. 

 • Voinko laittaa Suomalainen Plus -tilauksen tauolle ja aktivoida sen myöhemmin uudelleen?

  Voit aktivoida tilauksesi uudestaan milloin haluat. 

  Maksukorttisi tiedot on turvallisesti tallennettuna omiin tietoihisi, ja voit aktivoida tilauksesi uudelleen joko suoraan sovelluksesta siirtymällä osioon Profiili > Hallitse tilaustasi tai kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun ja siirtymällä osioon Hallitse kuukausitilauksiasi.

  Voit myös jatkaa Suomalainen Plussan käyttöä myymälöistä tai verkkokaupasta ostetulla lukuaikalahjakortilla. Uusien lukuaikalahjakorttien myynti on lopetettu 24.2.2023.

Omien tietojen hallinnointi
 • Mistä näen tilaukseni ja omat tietoni?

  Voit hallinnoida ja irtisanoa tilauksesi Suomalainen Plus -sovelluksen kautta siirtymällä osioon Profiili > Hallitse tilaustasi.

  Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan käyttäjäksi, voit hallinnoida tilaustasi kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun Suomalainen.comissa ja siirtymällä käyttäjäsivusi Hallitse kuukausitilauksiasi -osioon.

  Voit myös tilata kertakäyttölinkin tilauksesi hallintasivulle sähköpostiisi täältä.

 • Salasanani on kateissa, mitä teen?

  Suomalainen Plus -sovellus toimii kertakäyttösalasanalla, joka lähetetään sähköpostiisi kun kirjaudut sovellukseen ensimmäistä kertaa. Voit tarvittaessa tilata uuden kertakäyttösalasanan sovelluksen kautta siirtymällä osioon Profiili > Kirjaudu sisään. Tarvittaessa kirjaudu ensin palvelusta ulos, sitten uudestaan sisään. Järjestelmä lähettää sähköpostiisi uuden salasanan, jolla pääset kirjautumaan sisään Suomalainen Plus -palveluun.

  Voit myös tilata itsellesi kertakäyttölinkin omien tietojen hallinnointiin täältä.