Finlandia-voittajat Aleksin Suomalaisessa 27.11.

Julkaistu:

Suomalaisella Kirjakaupalla on ilo ja kunnia toivottaa tervetulleeksi vuoden 2019 Finlandia-palkitut kirjailijat upeaan juhlatilaisuuteen Helsingin Aleksanterinkadun lippulaivamyymäläämme keskiviikkona 27. marraskuuta! Tilaisuus on luvassa heti palkintojen jakotilaisuuden jälkeen, alkaen klo 17.30Tapahtumassa on luvassa jokaisen voittajan haastattelu ja kukitus sekä kirjojen signeerausta. Voittajia haastattelee Baba Lybeck.


Juhlan kunniaksi myös Aleksin Zoceria-kahvilassa on luvassa riemukkaat hinnat: lasillinen kuohuvaa Cavaa (tai alkoholitonta vaihtoehtoa) 5€ / lasi (norm 7€) ja macaronet 1,5€ / kpl (norm 2,5€).

Mikä olisikaan loistavampi joululahjaidea kuin Finlandia-voittajateos voittajakirjailijan itsensä signeeraamana? Siispä lämpimästi tervetuloa nauttimaan unohtumattomasta Finlandia-illasta kanssamme Aleksin Suomalaiseen!

Suomalainen Kirjakauppa
Aleksanterinkatu 15
00100 Helsinki

 

Tutustu vuoden 2019 Finlandia-ehdokkaisiin:

 Kaunokirjallisuus Tietokirjallisuus Lasten- ja nuortenkirjallisuus


Finlandia-palkintojen jakotilaisuus on luvassa 27.11. klo 14. Löydät lisätietoja Kirjasäätiön sivuilta. Ilmoitamme Finlandia-voittajien nimet Suomalaisen Kirjakaupan verkkosivuilla heti kun voittajat on julkistettu.

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.