Korvikset kuin karkit

Julkaistu:

Nyt on lupa irrotella - värikkäät korvikset kääntävät katseet ja nostavat suupielet ylös! Herkulliset kesäkorvikset syntyvät helposti Fimo-massoista.

 

Näin se käy:

1. Jaa musta Fimo-massa kahteen osaan ja kaulitse puolikkaat levyksi. Fimo-massojen käsittelyssä akryylikaulin on oiva apuri.
2. Leikkaa värikkäistä Fimo-massoista pieniä hippuja ja asettele niitä runsaasti kaulittujen, mustien massalevyjen päälle.
3. Laita pala leivinpaperia värikkäillä massapaloilla kuorrutettujen levyjen päälle ja kaulitse massalevyt uudelleen leivinpaperin päältä. Paina kevyesti, jotta värikkäät koristeet tarttuvat mustaan pintaan.
4. Leikkaa kaulitusta levystä haluamasi muotoiset korvakorumallit. Mitä näyttävämmät sen parempi!
5. Tee seuraavaksi korvalehteä vasten tulevat koruosat, joihin korvakorupiikit voidaan kiinnittää. Värin voit valita mielesi mukaan. Kaulitse valitsemastasi Fimo-massasta levyt ja paina niistä haluamasi muotoinen korunosa. Pyöreä on hyvä perusmuoto. 

Paina sekä koruosin yläreunaan että korvalehteä vasten tulevaan koruosaan pienet reiät välirenkaita varten. Välirenkailla osat kiinnitetään toisiinsa.
Laita tekemäsi koruosat leivinpaperin päällä 110-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.

6. Kun koruosat ovat jäähtyneet, kiinnitä osat toisiinsa välirenkailla. Kiinnitä korvakorupiikki korvalehteä vasten tulevaan osaan kuumaliimalla tai pikaliimalla. Kesäkorvikset ovat valmiit!

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.