Nappaa parhaat askarteluideat pääsiäiseen!

Julkaistu:

Aivan pian on pääsiäinen! On siis aika laittaa koti kevätkuntoon iloisin värein. Löydä tästä huikean hienot pääsiäiskoristevinkit ja vietä mukava askarteluhetki itsesi tai perheesi kanssa. 

Vinkki 1: Kaunis kranssi munankuorista

Hyödynnä kananmunankuoret ja maalaa munat Color plus -väreillä pastellinsävyin. Täytä esimerkiksi munat suklaalla ja kukilla, niin saat aikaan näyttävän pöytäkoristeen.

Vinkki 2: Kauniit koristeet kreppipapereista

Kreppipaperi on helppoa ja taipuisaa materiaalia, mistä saat askarreltua helposti paperikukkia tai päällystettyä munia. Kreppipaperin päälle voi myös maalata esimerkiksi vesiväreillä. 

Vinkki 3: Pääsiäistiput

Tämä aktiviteetti sopii erityisesti lapsille! Tee hauskoja tipuja silitettävistä Nabbi-helmistä. Nabbi-helmiä voi myös käyttää korujen tekoon, mutta niistä tehdään erityisesti erilaisia kuvioita helmialustojen avulla, jolloin helmet sulatetaan kiinni toisiinsa silitysraudalla leivinpaperin läpi. Helppoa ja kivaa puuhaa lapsille aikuisen kanssa!

Vinkki 4: Origamipuput 

Kuviopaperista saa taiteltua kivoja pääsiäispupuja tai vaikkapa lippuja kakun koristeeksi juhliin.

Näitä tuotteita tarvitset

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.