Kawaii-korvikset Fimo-massasta

Julkaistu:

 

 

Japanin sana kawaii tarkoittaa suloista, herttaista tai somaa. Nämä sanat kuvaavat osuvasti Fimo-massasta askarreltuja jäätelökorviksia, jotka piristävät kesäpäivää ja nostavat hymyn huulille!

 

Näin ne syntyvät:
1. Pyörittele mintun värisestä Fimo-massasta jäätelöä muistuttava, suorakaiteen muotoinen pala. Värit voit valita toki myös vapaasti oman mielesi mukaan.
2. Paina jäätelöpalaan pari painannetta neulalla elävän pinnan aikaan saamiseksi.
3. Paina Fimo-muotilla pala jäätelön yläreunasta pois. Tällä luodaan yksityiskohta kuin joku olisi jo haukannut jäätelöä.
4. Muotoile valkoisesta Fimo-massasta pieni ohut pala ja paina se muotilla "haukattuun" koloon. Näin saat aikaan vaikutelman kuin jäätelön vaniljasisus näkyisi haukkauksen jäljiltä.
5. Muotoile luonnonvalkoisesta Fimo-massasta pieni ovaalin muotoinen pala. Tämä markkeeraa jäätelön tikkua.
6. Viistä Fimo-muotoiluvälineillä jäätelön alareunaan pieni lovi. Paina jäätelön tikkua mallintava pala tähän koloon.

Pyörittele mustasta Fimo-massasta jäätelölle pienet silmät. Punervat posket saat aikaan käyttämällä vaaleanpunaista Fimo-massaa. Muotoile vielä jäätelön koristeet, malleja voit keksiä itse lisää. Paina jäätelön yläreunaan kolo korvakorukoukulla. 

Tee erivärisiä ja -kokoisia jäätelöitä mielesi mukaan! Paista valmiit askartelut leivinpaperin päällä kotiuunissa 110-asteessa 30 minuuttia. Kun jäätelöt ovat jäähtyneet, viimeistele niille kiiltävä pinta Fimo-kiiltolakalla. Kiinnitä korvakorukoukut paikoilleen pikaliimalla.

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.