Itsetehty pakettikortti eli tagi

Julkaistu:

Itsetehdyt pakettikortit kruunaavat lahjapaketin. Pakettikortti eli tagi sopii myös nimilapuksi tai paikkakortiksi kattaukseen. Samaa tekniikkaa ja kuvamaailmaa voi hyödyntää myös onnittelukortissa. 

Näitä tarvitset:

Näin teet sen:

 1. Väritä vesiväripaperiin pieniä alueita erivärisillä Lyra Aquabrush -tusseilla. Värittämiseen voit käyttää myös muita veteen liukenevia värejä. Paperiksi kannattaa valita mahdollisimman jämäkkä, vähintään 200g vesiväripaperi.

2. Levitä tussin jälki märällä siveltimellä. Halutessasi voit käyttää myös säiliösivellintä, jonka vesisäiliö helpottaa veden annostelua ja värien sekoittumista. Paperiin kannattaa jättää myös kuivia kohtia, jolloin väri ei pääse sekoittumaan niihin alueisiin.

3. Leikkaa kuvioleikkurilla vesiväripaperista perhonen ja kiinnitä se yksiväriselle kartongille. Ympyrän muotoisella kuvioterällä saat leikattua vaivatta kaksi eri kokoista ympyrää. Kohokuviointikansion avulla saat luotua elävyyttä paperiin.

4. Tee lävistimellä reikä kartongin yläreunaan ja kiinnitä siihen silkkinauha.

 

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.