Värikäs kutsukortti ja paikkakortti Aquabrush-tekniikalla

Julkaistu:

Tee itse värikkäitä ja persoonallisia kutsukortteja pienellä vaivalla. Samalla tekniikalla toteutettu paikkakortti viimeistelee kattauksen. Väri valinnoilla voit tehdä jokaiseen vuodenaikaan ja juhlaan soveltuvat kortit.

 

Näitä tarvitset:

 

Näin teet sen:

1. Väritä vesiväripaperiin pieniä alueita erivärisillä Lyra Aquabrush -tusseilla. Värittämiseen voit käyttää myös muita veteen liukenevia värejä. Paperiksi kannattaa valita mahdollisimman jämäkkä, vähintään 200g vesiväripaperi.

2. Levitä tussin jälki märällä siveltimellä. Halutessasi voit käyttää myös säiliösivellintä, jonka vesisäiliö helpottaa veden annostelua ja värien sekoittumista. Paperiin kannattaa jättää myös kuivia kohtia, jolloin väri ei pääse sekoittumaan niihin alueisiin.

3. Anna paperin kuivua ja leikkaa halutessasi värillisestä kartongista hieman korttipohjaa pienempi pala.

4. Kiinnitä leikkaamasi kartonki ja vesiväripaperi korttipohjaan.

5. Viimeistele kokonaisuus haluamillasi ääriviivatarroilla esimerkiksi Kutsu-tekstillä.

6. Kiinnitä paikkakorttiin kuvioleikkurilla leikattu perhonen. Käytä kiinnittämiseen tarratyynyjä tai liimapisteitä luodaksesi 3D-vaikutelman.

 

Vinkki: Kun teet kerralla enemmän kortteja samalla mallilla, kannattaa yksi työvaihe tehdä kerralla jokaiseen korttiin. Tai pyydä ystävät mukaan korttitalkoisiin. Jokainen voi ottaa tehdäkseen yhden työvaiheen, jolloin työskentely sujuu liukuhihnamaisesti

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.