Kuukauden tuotesarja: Metsä/Skogen villiruokatuotteet

Julkaistu:

Metsä/Skogen tuo metsän maut kotiisi!

Metsä/Skogenin villiruokatuotesarjan raaka-aineet tulevat puhtaasta suomalaisesta metsästä, kestävästi tuotettuna. Nämä tuotteet vakuuttavat kokeneemmankin kulinaristin!

Nämä uniikit tuotteet sopivat täydellisesti lahjaksi ihan kenelle vaan ja näyttävät ihanalta katetussa pöydässä ja maustehyllyssä.

Mausteet

Valikoimastamme löydät mitä ihanimmat mausteet, jotka tuovat metsän tuoksut lautasellesi.

Metsämauste Mix on kuin kotimainen oregano! Se saa ainutlaatuisen makunsa nokkosesta, timjamista, mustaherukan lehdestä, kuusenkerkästä ja sitruunamelissasta. Käytä esimerkiksi salaatin, kastikkeiden, risottojen, keittojen tai pizzan maustamiseen!

Villiyrttisuola on täydellinen sekoitus Suomen metsien herkullisia raaka-aineita. Metsän makuinen suola sisältää nokkosta, vadelmanlehteä ja mustaherukanlehteä.

Puolukkasuola on kaunis vaaleanpunainen herkku. Suolatuote sisältää kirpeää puolukkaa, joka antaa tuotteelle ainutlaatuisen makuvivahteen.

Metsäsienisuola saa ainutlaatuisen makunsa kotimaisesta herkkutatista ja suppilovahverosta.

Suolatuotteiden avulla voit maustaa esimerkiksi salaatteja, kastikkeita, risottoja ja keittoja.

Hunajat

Hunajat sopii täydellisesti kuumien juomien makeuttamiseen sekä jälkiruokien ja jugurttien maustamiseen.

Vadelma ja inkivääri on ainutlaatuisen herkullinen yhdistelmä! Hunaja sopii täydellisesti kuumien juomien makeuttamiseen sekä jälkiruokien ja jugurttien maustamiseen tai vaikka ihan sellaisenaan lusikallinen suuhun sulamaan.

Mustikka. Mustikka tunnetaan metsien herkullisena vitamiinipommina, joka sisältää runsaasti niin kuituja, A- ja B-vitamiinia, mangaania kuin flavonoideja. Mustikka-hunajavalmisteessa maistuvat mustikan suloinen makeus sekä loppukesän auringon säteet.

Puolukka-hunajavalmisteessa maistuvat puolukan kirpeä maku sekä hunajan täyteläinen makeus.

Kuusenkerkkä-hunajassa maistuvat metsän aidot, jäljittelemättömät maut aina mustikkamättäiltä tuuheiden kuusien oksille.

Marmeladit

Metsä/Skogenin herkulliset marmeladit sopivat täydellisesti herkuttelu- ja hemmotteluhetkiin.

Tyrni & mustikkamarmeladit on valmistettu Hailuodon puhtaasta luonnosta kerätyistä marjoista ja ne valmistetaan käsin Suomessa. Marmeladit saavat makunsa aidosta mustikka – ja tyrnimehusta. Niiden maku vie kielen mennessään, tyrnimarjan hapokkuuden ja mustikan makeuden ansiosta. 

Kuusenkerkkä- ja karpalomarmeladit sopivat täydellisesti herkuttelu ja hemmotteluhetkiin. Marmeladit ovat valmistettu käsin suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista. Ne saavat makunsa jauhetusta kerkästä ja aidosta karpalomehusta. 

Teet

Villimarjatee pitää sinulle seuraa varhaisina aamun hetkinä ja illan hämärässä. Luontaisesti kofeiiniton villimarjatee sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se saa hienostuneen makunsa puolukasta, maitohorsmasta, siankärsämöstä ja mustaherukan lehdistä. Kuivattu puolukka antaa haudutetulle teelle kauniin punaisen sävyn. Villimarjateessä suomalaisen metsän pehmeät aromit yhdistyvät makuhermoja helliväksi terveyspommiksi.

Metsän virkistävä voima -yrttitee herättää kehon ja mielen uuteen päivään. Se sopii oivallisesti nautittavaksi aamun ensimmäisinä hetkinä. Muodostettu vadelmanlehdestä, vihermintusta, mustikasta, nokkosesta, sitruunamelissasta ja kehäkukasta.

Metsän rauhoittava syli -yrttitee rauhoittaa kehoa ja mieltä. Nauti illan viimeisinä hetkinä. Saa makunsa maitohorsman lehdestä, vadelmanlehdestä, maitohorsman kukasta, piparmintusta, sitruunamelissasta ja kanervasta.

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.