Vuoden Peli 2022 voittajat

Julkaistu:

Vuoden Peli 2022 voittajat  ovat tässä. Valitse itsellesi, perheellesi, kaveriporukallesi sopivaa pelattavaa. Lautapeli-ilta tuo jännitystä ja kivaa yhdessäoloa kaikille! Löydä uutta pelattavaa ja sitten vaan pelaamaan! 


Vuoden Lastenpeli 2022

 

Dragomino

Päiväsi on koittanut! Sinusta on tullut Lohikäärmeratsastaja ja nyt pääset etsimään näitä ihmeellisiä otuksia niiden salaperäiseltä kotisaarelta. Mutta täällähän on muitakin Lohikäärmeratsastajia! Kuka löytää saarelta eniten lohikäärmeenpoikasia? Saksan vuoden 2021 lastenpeliksi (Kinderspiel des Jahres) valittu Dragomino on taktikointia ja tuuria hauskasti yhdistelevä peli jossa pelaajat yrittävät kerätä lohikäärmeitä dominolaattojen asettelun lisäksi. Lautapeli 2-4 pelaajalle, kesto noin 15 minuuttia, ikäsuositus 5+ vuotta.
Katso pelivideo.


Vuoden Perhepeli 2022

Pelaa kuin miljonääri


Heitä arpakuutioita ja tee näyttävä sisääntulo rahoitusmarkkinoille. Osta tontteja ja rakenna taloja, mutta sijoita myös osakkeisiin ja obligaatioihin markkinatilanteen vaikuttaessa sinuun jatkuvasti. Pidä silmällä finanssiuutisia ja hyödy pörssivihjeistä. Tee pitkän aikavälin suunnitelmia strategisesti, mutta ole samalla valmis nopeisiin kauppoihin. Pelaa kuin miljonääri on haastava peli, jossa sattuma ei ratkaise peliä.Yli 10-vuotialle, 2-6 pelaajalle.

Vuoden Partypeli 2022

Bezzerwizzer

Kuka on suurin kaikkitietäjä tai Bezzerwizzer? Tässä tietokilpailupelissä voit ansaita pisteitä vastaamalla oikein omiin kysymyksiisi - ja vastaamalla myös vastustajiesi kysymyksiin. Laajassa valikoimassa on 2400 kysymystä 20 kategoriasta, ja voit Bezzerwizzerata kysymykset, joihin vastustajasi ei osaa vastata.Voit myös vaihtaa pois ne kategoriat, joita et hallitse. 2 - 4 pelaajalle, +15 vuotta, peliaika 45 minuuttia.


Katso pelivideo.


Vuoden Strategiapeli 2022

Dinner in Paris - illallinen Pariisissa


Laadukas strategiapeli, jossa pariisilaisella aukiolla kerätään raaka-aineita, perustetaan ravintoloita ja rakennetaan terassia. Idyllisessä miljöössä kilpailu on kovaa, kenestä tulee aukion paras ravintoloitsija? 2-4 pelaajalle. Suomenkielinen. 10+

 

Lisää luettavaa