Vuoden Peli 2021 voittajat

Julkaistu:

Vuoden Peli 2021 voittajat löytyvät täältä. Lautapelien uudet pelitähdet ovat syttyneet. Testaa 2021 lautapelien helmet eri kategorioissa. Löydä uutta pelattavaa!

Vuoden Lastenpeli 2021: Vampire Party - Vampyyrijuhlat
Vuoden Perhepeli 2021: Trails of Tucana
Vuoden Partypeli 2021: How do you Doodle - Miten piirustat 
Vuoden Strategiapeli 2021: Quest for El Dorado
 

Vuoden Lastenpeli 2021: Vampire Party - Vampyyrijuhlat



Reiner Knizian luoma jännittävä noppapeli lapsille. Yötaivaalla näkyy verenpunainen täysikuu – täydellinen aika vampyyrilapsille järjestää keskiyön juhlat. Hiljaa ja varovasti he hiipivät ruokakomeroon näpistääkseen suosikkinsa: maukkaan ja mehukkaan viipaleen veriappelsiinista, jotka kokki on jo valmistanut seuraavaa päivää varten. Heidän olisi saatava 3 viipaletta vietyä makuuhuoneeseensa. Kuka ensimmäisenä onnistuu tässä? Mutta varo kokkia; jos hän saa sinut kiinni itse teosta, olet muuttumassa lepakoksi ja joudut odottamaan, että isoveli Viktor tulee apuun! Tavoitteena on näpistää ensimmäisenä 3 viipaletta veriappelsiinia kokin ruokakomerosta ja viedä ne makuuhuoneeseen. 2 – 5 pelaajalle 5-vuotiaista alkaen. Pelin kesto noin 30 minuuttia.

Vuoden Perhepeli 2021: Trails of Tucana

Flip-and-write peli. Helppo oppia, nopea pelata! Piirrä polkuja, luo parhaat yhteydet saarellasi ja kerää bonuspisteitä matkalla!  1-8 pelaajalle, 8+ vuotta, peliaikaa 15 minuuttia.


Vuoden Partypeli 2021: How do you Doodle - Miten piirustat


Hauska party-peli, jossa kaikki piirustelevat. Peliä pelataan 9 kierrosta. Jokaisella kierroksella jokainen pelaaja saa salaisen numeron, joka kertoo, mitä hänen pitää piirtää kaikille pelaajille näkyvästä kortista. Ole nopea – tiimalasi tuo haasteeseen hieman painetta! Sitten pelaajien on arvattava minkä kuvan kaikki muut ovat piirtäneet. Pisteitä saa sekä oikeasta arvaamisesta että siitä, jos muut arvaavat mitä piirsit. Peli päättyy, kun kaikki 9 kierrosta on pelattu. Eniten pisteitä saanut voittaa! 3-7 pelaajalle 10-vuotiaista alkaen. Pelin kesto noin 30 minuuttia.

Vuoden Strategiapeli 2021: Quest for El Dorado


Quest for El Dorado on hauska perhepeli, jossa tavoitteenanne on raivata ensimmäisenä tie tarunhohtoisen El Doradon aarteen luo. Lautapeli 2-4 pelaajalle, kesto noin 45 minuuttia, ikäsuositus 10+ vuotta.

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.