Uutta: NIO:n leimasintarvikkeet

Julkaistu:

Askarteluvalikoimamme uusi ylpeydenaihe on ehdottomasti NIO:n uskomattoman nerokkaat leimasintarvikkeet: mieleisellä leimasintyynyllä ja -pohjalla luot esimerkiksi kalenteriisi tai askartelemiisi kortteihin kauniin ja uniikin ilmeen! NIO leimasimella valmistat helposti myös yksilölliset juhlasomistukset niin häihin, ristiäisiin, ylioppilasjuhliin kuin syntymäpäiväjuhliinkin. Katso koko NIO:n valikoimamme tästä!

Näin homma toimii:

1. Hanki itsellesi oma NIO leimasin!
2. NIO leimasimen mukana saat koodin, jolla voit lunastaa NIO:n sivuilta itsellesi sopivan leimasinpohjan, johon tallennat haluamasi yksilölliset tietosi, esimerkiksi nimesi tai päivämäärän. Oman leimasinpohjan pääset suunnitelemaan täällä. 
3. Tilauksesi jälkeen oma yksilöllinen leimasimesi toimitetaan sinulle postitse.
4. Suomalaisen valikoimasta löytyy myös valmiita leimasinpohjia. Katso valikoimamme tästä
4. Kun sinulla on leimasin ja mieluinen leimasinpohja, voit vaihtaa leimasimeen haluamasi leimasinsävyn hankkimalla leimasintyynyn: katso kaikki värivaihtoehdot tästä. NIOn mukana tulee aina suosituin sävy Fancy Grey. NIOn leimasinvärit ovat vesipohjaisia.
5. Nyt sinulla on oma NIO leimasin, oma persoonallinen leimasinpohja ja kivanvärinen leimasintyyny – Olet valmis luomaan leimasintaidetta!


Psst! Käy myös kurkkaamassa NIO:n tuoteperheestä kertova hauska video.


Leimasinlaite NIO


 
Valmiit leimasinpohjat

 
Leimasintyynyt

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.