Kuulumisia kirjahyllystä: Tekemistä kesälomalle! Lasten parhaat puuhakirjat

Julkaistu:

Matka- ja sadepäivien varalle on hyvä keksiä tekemistä. Nämä neljä puuhakirjaa saavat ajan kulumaan. 
 

Vesivärikirja Iloa elämään  

Tämän lumoavan kirjan ansiosta kuka tahansa voi luoda kauniita vesivärimaalauksia. Kostuta siveltimen kärki ja herätä kuvitukset henkiin – katso, kuinka eloisat värit ilmestyvät sivuille ja yhdistyvät. Ihastuttavien kuvien mukana on kannustavia suomen- ja englanninkielisiä ajatelmia, jotka johdattelevat näkemään maailmassa iloa ja kauneutta.  

Ikäsuositus: Isommille koululaisille 

Vesivärikirja Iloa elämään

 

 

Petteri Kaniinin luontoretki  

Ääninapit herättävät pupuperheen luontoretken eloon. Petteri Kaniini ja hänen perheensä viettävät koko päivän retkellä luonnon helmassa. Liity seuraan, niin saat selville kiehtovia asioita kasveista, hyönteisistä, talviunista ja pölytyksestä. Jokaisella aukeamalla on nappi, jota painamalla kaniinien kertomus täydentyy lintujen viserryksellä, sammakoiden kurnutuksella, lehtien kahinalla sekä muilla ihastuttavilla luonnon äänillä. 

Ikäsuositus: 3+. Ilmestyy 1.7.2022. 

Petteri Kaniinin luontoretki

 

 

Tatun ja Patun Suomi touhukirja 

Kaikkien aikojen suosituimman Tatu ja Patu -kirjan puuhaversio. Monipuolisia puuhatehtäviä alakouluikäisille Outolan poikien hengessä. Kun valitaan ainekset, joista Suomi valmistetaan tai etsitään suomen kielen pisintä sanaa sanasokkelosta, Suomi ja suomalaiset tulevat tutuiksi ihan vahingossa. 

Ikäsuositus: 5+ 

Tatun ja Patun Suomi touhukirja 

 

 

 

Seikkailijoiden puuhakirja  

Tule mukaan seikkailemaan! Mukana on kullankaivajia, tutkimusmatkailijoita, merirosvoja, viikinkejä ja monia muita rämäpäitä. Väritä kuvia, ratkaise sokkeloita, etsi eroja ja yhtäläisyyksiä ja puuhaile monenlaista muuta hauskaa. Seikkailijoiden puuhakirja on täynnä tekemistä pienille seikkailijoille. Mukana myös paljon tarroja. 

Ikäsuositus: 5+ 

Seikkailijoiden puuhakirja

 

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.