Kuulumisia kirjahyllystä: Pidä itsestäsi huolta – 4 kiinnostavaa kirjaa hyvinvoinnin lisäämiseen

Julkaistu:

Kesää on vielä jäljellä, mutta akkujen lataaminen syksyä varten kannattaa aloittaa jo nyt. Ammenna vertaistuesta, testaa intuition voimaa korttien avulla tai valjasta pelot hyötykäyttöön! 

Sanna Wikström ja Jannika Wirtanen: Jannika B – Ihmisen muotoinen   

Rakastetun artistin voimakirja ihmisenä olemisen haasteista ja kauneudesta. 

Jannika B:n artistiunelman toteutuminen vei hänet onnen huipulta uupumukseen, mutta toi mukanaan suuria oivalluksia ihmisenä olemisesta. Kirjassa Jannika B jakaa oman elämän kautta syntyneitä havaintojaan rohkeudesta, unelmien tavoittelusta sekä yksinäisyyden ja riittämättömyyden kokemuksista. 

Jannikan tarina näyttää, kuinka tunteiden kirjon voi kääntää voimavaraksi ja löytää näin elämäänsä seikkailun ilon. 

 Jannika B

Ilmestyy 7.10.2022

 

Saara Obele, Noora Al-Ani ja Sophia Wekesa: Tarot, tieto meissä   

Upea ja inspiroiva tarotpakka ja -kirja niin aloittelijalle kuin kokeneellekin tulkitsijalle. 

Tarotin taika on meissä jokaisessa. Täysin kotimaisin voimin toteutettu kokonaisuus haastaa perinteisen tavan lähestyä tarotia. Moderneissa tulkinnoissa liikutaan pois totutuista normeista ja ollaan vahvasti kiinni tässä ajassa. 

Tarotin tarkoituksena on tarjota ohjausta, tukea ja vahvistusta silloin kun sitä tarvitset. Tarot-työskentely on hauskaa ja leikkisää ja luo ainutlaatuisen siteen luentaan osallistuvien välille. Tarot - Tieto meissä tarjoaa viiltävän osuvien tulkintojen lisäksi monipuolisesti tietoa korttien käytöstä, luennan järjestämisestä ja siitä mistä tarotissa aidoimmillaan on kyse. 

Tarot

Ilmestyy 17.10.2022

 

Sami Sallinen: Pelko ja rohkeus  

Entinen huumepoliisi ja soluttautuja kertoo, miten voit selättää pahimmat pelkosi ja valjastaa ne hyödyksi. 

Pelkäätkö pimeää, kuolemaa tai lentämistä? Haittaako pelko elämääsi? Kannustavassa kirjassa pelon olemusta tarkastellaan jännittävien rikosmaailmaan sijoittuvien tositarinoiden kautta. Pelkoa analysoidaan sekä aivotutkimuksen ja psykologian että arkielämän näkökulmasta. 

Kirjailijan oman tarinan lisäksi kerrotaan vuorikiipeilijöiden, sotilaiden ja muiden pelkonsa voittaneiden hurjapäiden kokemuksista mutta käsitellään myös aivan arkipäiväisiä pelkoja, kuten taloudellista epävarmuutta, esiintymisjännitystä ja synnytyspelkoa. Kaikki pelkäävät, eikä siinä ole mitään hävettävää. 

Pelko ja rohkeus

Ilmestyy 26.9.2022

 

 

 

Marika Vepsäläinen: Irti överiempatiasta  
Myötätuntoinen opas auttaa keventämään tunteiden taakkaa. 

Aistitko herkästi toisten tunteita ja eläydytkö niihin voimakkaasti? Jos koet, että joudut sopeutumaan muiden tunteisiin ja ottamaan niistä vastuuta, saatat olla överiempaattinen. 

Kun keskittyy jatkuvasti siihen, mitä muissa tapahtuu, omat tunteet ja tarpeet jäävät sivuun. Silloin on vaarana jumiutua kiltin kannattelijan rooliin. Jos elää toisten tunteiden ehdoilla, ennen pitkää yhteys itseen katkeaa ja oma hyvinvointi unohtuu. 

Kirjoittajan omakohtaisiin kokemuksiin perustuva opaskirja ohjaa murtamaan överiempaattisen toiminnan kaavan ja suuntaamaan herkkyyden voiman elämään, jossa voi hyvin ja joka tuntuu aidosti omalta. 

Irti överiempatiasta

Ilmestyy 3.10.2022

 

 

 

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.