Kuulumisia kirjahyllystä: Poimi luettavaa syksyn pimeneviin iltoihin

Julkaistu:

Viihdekirjojen maailmat vievät ajatukset pois syksyn kuraisista keleistä ja kylmyydestä. 

Jenny Bayliss: Talvi kaukana kaikesta 

Lämpöinen ja riemukas romaani jouluun valmistautuvasta pikkukylästä ja sinne tupsahtavasta tulokkaasta.  

Annien elämä oli mukavaa: hänellä oli menestyvä ravintola miehensä kanssa ja ihanat, juuri pesästä lentäneet kaksospojat. Sitten mies jää kiinni rysän päältä ja Annielle riittää.  

Maisemanvaihdosta kaipaava Annie lähtee puoleksi vuodeksi talonvahdiksi idylliseen merenrantakylään Kentissä. Siellä hän alkaa löytää taas intohimonsa ruoanlaittoa, kirjoja ja hauskanpitoa kohtaan, ja syksyn kääntyessä kohti talvea kylä tuntuu jo kodilta. Olisiko siellä myös uuden onnen mahdollisuus? 

Talvi kaukana kaikesta

Lucy Diamond: Niin pienestä kiinni 

Suuren rakkaustarinan nuppu – ja loppu. Vai voisiko se vihdoin puhjeta kukkaan? 

Upea yhteinen tulevaisuus tuntuu odottavan Laraa ja Beniä. He salamarakastuvat New Yorkissa, unelmien kaupungissa, mutta yhden ihanan yön jälkeen lukuisat sattumat tulevat onnen tielle. Kuluu 19 vuotta erillään, mutta sitten Laran yksin kasvattama tytär Eliza ryhtyy selvittämään totuutta isästään. Äiti ja tytär lähtevät yhdessä matkalle halki Britannian aina New Yorkiin asti. Edessä on yllättäviä käänteitä, tunnemyrskyjä ja orastavaa toivoa uudesta onnellisesta lopusta. 

Vangitseva ja koskettava kirja todentuntuisine henkilöineen on juuri niin lämminsydäminen ja romanttinen kuin Lucy Diamondilta on lupa odottaa. 

Niin pienestä kiinni

Gigi Griffis: Keisarinna 

Netflix-uutuussarjasta inspiroitunut Keisarinna-romaani kertoo modernilla otteella yhden maailman romanttisimmista tosirakkaustarinoista. Kun Baijerin herttuan tytär Elisabet, ”Sisi”, ja Itävallan keisari Frans kohtaavat, intohimo syttyy heti. Mutta kielletty rakkaus ei etene karikoitta, ja lopulta rakastavaisten täytyy päättää, kuunnellako sukujensa vaatimuksia vai sydämensä ääntä...

Keisarinna

Amanda Vaara: Routavaurioita 

Kun kihlattu Petri häipyy Venlan elämästä, Ruusukartanon hoitamiseen kaivataan kiivaasti apukäsiä. Venla palkkaa talonmieheksi nuoren monitaituri-Andreaksen, mutta joutuu huomaamaan, ettei rekrytointi mennytkään ihan nappiin. Ystävyyssuhteissakin kuohuu, ja yllättäen uusi ystävä löytyy sieltä mistä vähiten odottaa. 

Lähistöllä asuvaan veneenveistäjä Eelikseen Venla olisi halukas tutustumaan enemmänkin, kun taas Eelis tuntuu olevan tyytyväinen omillaan. Ja sitten on ikuisuuskysymys Jörn, joka ei millään suostu häviämään Venlan elämästä. Routahalkeamia syntyy niin sokkeliin kuin sydämeenkin. 

Routavaurioita

Avainsanat

Lisää luettavaa