Suomalaisen Kirjakaupan yritysasiakkaana saat monipuolisia etuja. Yritysasiakkaan edut ovat hyödynnettävissä Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä.

Laaja myymäläverkostomme palvelee yritystäsi toimipisteissä ympäri Suomen ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään kaiken tarvitsemasi. Löydät Suomalaisen Kirjakaupan valikoimasta kaikki toimistotarvikkeet yrityksesi tarpeisiin kuittirullista mustekasetteihin ja bisneskalentereista lahjatuotteisiin. 

Liity Suomalaisen Kirjakaupan yritysasiakkaaksi, se kannattaa!

Voit liittyä yritysasiakkaaksi helposti ja nopeasti Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä. Yritysasiakkaaksi voi liittyä kuka tahansa Suomessa asuva, yritystoimintaa harjoittava henkilö.

Tiedotamme yritysasiakkaan eduista pääasiassa sähköpostitse. Voit päivittää yhteystietojasi Suomalaisen Kirjakaupan myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun sopimusasiakkaat@suomalainen.com.

Yritysasiakkaana saat nämä edut Suomalaisen Kirjakaupan myymälöistä:

-10% normaalihintaisista tuotteista*
Mahdollisuus ostaa laskulle
Maksuton liittyminen

 
*Yritysasiakkaan edut eivät ole voimassa Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupassa. Yritysasiakkaan edut eivät koske postimerkkejä, lehtiä, elokuva- ja muita lippuja, Suuren Suomalaisen Kirjakerhon kuukaudenkirjoja, ohjelmalisenssejä eikä lahjakortteja. Ei voi yhdistää muihin etuihin. 

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.