Kierrätä kirjalle uusi koti


Kierrätä kirjalle uusi koti
Tuo meiltä ostamasi uutuuskirja takaisin ja saat 5 € ostohyvityksen seuraavasta kirjaostoksestasi!

 

Syyskuun puolestavälistä lähtien voit tuoda meiltä ostamasi uutuuskirjan takaisin myymäläämme kierrätettäväksi. Tuodessasi kierrätykseen sopivan kirjan meille takaisin, saat 5 € ostohyvityksen seuraavasta normaalihintaisesta kirjaostoksestasi.

Kirjan tulee olla Suomalaisesta Kirjakaupasta ostettu, kuluvan vuoden aikana ilmestynyt, normaalihintainen, suomenkielinen kauno- tai tietokirja tai kotimaisen kustantajan ruotsinkielinen kirja. Voit tuoda sen meille takaisin 30 päivän sisällä kuittia vastaan. Me etsimme kirjallesi uuden kodin! Pokkareita, lasten- ja nuortenkirjoja tai oppikirjoja ei voi tuoda kierrätettäväksi. Emme vastaanota myöskään täytettäviä kirjoja. Otamme vastaan vain uusia, hyväkuntoisia kirjoja. 

Myös suomalainen.comista ostetut uutuuskirjat sopivat kierrätykseen. Ota tällöin mukaasi paketissa ollut lähete, kun tuot kirjan myymälään kierrätettäväksi.

Ostohyvityksesi on käytettävissä uusiin, normaalihintaisiin kirjoihin 30 päivän sisällä sen myöntämisestä kaikissa Suomalaisen Kirjakaupan myymälöissä. Voit käyttää yhden 5 e arvoisen ostohyvityksen yhtä uutta ostettua kirjaa kohti.

Kierrätettyjä kirjoja tulee myyntiin myymälöihimme.

Jokainen kirja ansaitsee toisen luvun. Tervetuloa kierrättämään!

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.