Kerhosäännöt


 

Kerhosäännöt

JÄSENLEHTI
Kirjakerhon jäsenlehti lähetetään Kerhon jäsenille, jotka tilaavat aktiivisesti Kerhon kautta. Maksuton jäsenlehti toimitetaan noin 3–4 viikon välein. Lehdessä esitellään kuukaudenkirjan lisäksi uutuuksia ja kirjatarjouksia. Tarjoukset ovat voimassa seuraavan lehden ilmestymiseen saakka, ellei toisin mainita. Huom. Jäsenlehti toimitetaan vain Manner-Suomeen.

Kirjakerho viestii jäsenilleen kotiin postitettavan jäsenlehden lisäksi sähköpostitse ja tekstiviestitse, joten yhteystietojen pitäminen ajan tasalla on tärkeää. Asiakasviestintä on kiinteä osa Suuren Suomalaisen Kirjakerhon viestintää. Asiakasviestintä pitää sisällään jäsenlehden lähettämisen sekä tiedotuksellisen tekstiviestin kuukaudenkirjan viimeisestä peruutuspäivästä. Suuri Suomalainen Kirjakerho tekee lisäksi markkinointiviestintää, joka pitää sisällään sähköiset uutiskirjeet Kerhon ajankohtaisista tuotteista ja kampanjoista. Kerhon jäsen voi halutessaan kieltää tämän markkinointiviestinnän klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa ”peru uutiskirje” -linkkiä.

Kerhon jäsen voi päivittää yhteystietonsa ilmoittamalla muuttuneet tiedot asiakaspalveluun.

KUUKAUDENKIRJA
Kuukaudenkirjan saat suoraan kotiin kannettuna. Kuukaudenkirjan vertailuhintana ilmoitettu normaalihinta on kustantajan suositushinta.

Jos et halua kuukaudenkirjaa, voit peruuttaa sen etukäteen määräpäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalveluun tai palveluautomaattiin, tekstiviestillä tai Kerhon kuukaudenkirjasivulla Suomalainen.com -verkkokaupassa.

TILAAMINEN
Mikäli tilauksellasi on useampi tuote, pyrimme lähettämään tilauksen kaikki tuotteet yhdessä lähetyksessä, mikäli ne ovat varastollamme. Jos tuote joudutaan toimittamaan jälkitoimituksena, maksat postikulut vain ensimmäisen lähetyksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti, mutta emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä. Veloitamme 5,00 euroa ensimmäisestä huomautuslaskusta. Hinnat ja valikoima voivat vaihdella myyntikanavittain. Kirjat ja tuotteet toimittaa Suomalainen Kirjakauppa Oy / Suuri Suomalainen Kirjakerho. HUOM! Toimitukset toistaiseksi vain Manner-Suomeen.

MAKSAMINEN SUOMALAINEN.COMISSA
Asiakkaan tulee tarkistaa kassalla, että tilauksen tiedot ja toimitustiedot ovat oikein ja valita tilauksen maksutapa. Verkkotilauksessa maksutapa verkkomaksulla tai luottokortilla tilauksen yhteydessä. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksuvaihtoehdot. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoaa Walley. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Walley Lasku/Osamaksu palvelukuvaus

Walley (luotonantajana toimii Collector Bank) tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Walley Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät seuraavasta linkistä:

https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Kuukaudenkirjan ja automaattitilausten muistutuslaskut ja viivästyskorko
Maksun myöhästyessä asiakkaalle lähetetään muistutuslasku. Ensimmäisen muistutuslaskun lähettämisestä veloitetaan maksumuistutusmaksu 5 €. Perinnästä aiheutuvat kulut Lowell Suomi Oy:n maksuehtojen mukaisesti.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Suomalainen Kirjakauppa Oy:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

POSTITUS- JA KÄSITTELYKULUT
Kuukaudenkirja joukkolähetyksenä: normaalikoko 3,50 €, erikoiskoko 4,90 €. Muut kirjat ja tuotteet: toimituskulu alkaen 3,90 € toimitustavasta riippuen. Mahdollisista poikkeavista toimituskuluista kerromme tilauskanavan yhteydessä. HUOM! Toimitukset toistaiseksi vain Manner-Suomeen.

PALAUTTAMINEN
Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen.

Kuukaudenkirjan voit palauttaa myös Suomalaiseen Kirjakauppaan. Kuukaudenkirjan osapalautukset eivät ole mahdollisia, vaan kirjapaketista on palautettava molemmat teokset. Pidätämme oikeuden veloittaa kuukaudenkirjan palautuskulut 5 € / palautus. Kuukaudenkirjan palautukseen ei tarvitse täyttää mukaan erillistä palautuslomaketta. Merkitse postitustiedot seuraavasti:

Kuukaudenkirja:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy /
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 607500
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Muut kirjat ja tuotteet:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy / 
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 617305
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot sekä lyhyt selvitys palautuksen syystä. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.

Pidätämme oikeuden veloittaa kuukaudenkirjan tai muun tilauksen palautuskulut 5,00 € / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

Jos et halua kuukaudenkirjaa, muista peruuttaa se etukäteen määräpäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalveluun tai automaattiin, tekstiviestillä tai Kerhon kuukaudenkirjasivulla Suomalainen.com -verkkokaupassa.

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

JÄSENYYDEN PÄÄTTYMINEN
Voit erota Kirjakerhosta ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluun. Kirjakerho voi erottaa jäsenen tai keskeyttää jäsenlehden ja tuotteiden lähettämisen jatkuvien palautusten, maksamattomien laskujen takia tai muiden väärinkäytösten vuoksi sekä pitkän yhtäjaksoisen ostamattomuuden takia.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN
Näihin kerhosääntöihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot:
Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306
00531 HELSINKI
puh. 029 566 5200
kril@oikeus.fi

YHTEYSTIEDOT
Suomalainen Kirjakauppa Oy /
Suuri Suomalainen Kirjakerho
Uudenmaankatu 10
00120 Helsinki

PALVELUKANAVAT
Asiakaspalvelu

Ma-Pe klo 9-15
Puh. (09) 1566 300

Automaattinen puhelinpalvelu 24h
Puh. (09) 1566 301
Seuraa automaatin antamia ohjeita

Tekstiviesti numeroon 16300 (1,20 € / viesti)
Kuukaudenkirjan peruutus:

SSKK jäsennumerosi PE LOPPU
(esim. SSKK 123456789 PE LOPPU)

Tilaus:
SSKK jäsennumerosi TI tuotteen tilausnumero LOPPU
(esim. SSKK 123456789 TI 1234567 LOPPU

Jos tilaat useamman tuotteen, kirjoita tilausnumerot peräkkäin välilyönnillä erotettuina.

ASIAKASREKISTERI
Kirjakerho on 1.1.2019 alkaen osa Suomalaista Kirjakauppaa. Asiakasrekisteriä voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää omien osoitetietojesi käytön. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin. Tutustu tietosuojaselosteeseen >

Päivitetty 3.11.2023 klo 11:00

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.