Joulun toimitukset ūüéĀ


Olen tilannut joululahjoja, ehtivätkö ne jouluksi perille?

Joulukauppa on käynyt vilkkaana. Varastolla tehdään töitä olan takaa lisämiehityksen voimin, jotta kaikki paketit saadaan matkaan mahdollisimman pian. Suuren tilausmäärän vuoksi osassa toimituksista saattaa ilmetä viiveitä, mutta maltathan, pakettisi on tulossa.

 

Kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme, saat seurantatunnuksen jolla voit seurata lähetystä valitsemallasi kuljetusliikkeellä. Myymälänoudoissa saat ilmoituksen, kun tilattu tuote on noudettavissa myymälästä.

 

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, mistä johtuen asiakaspalveluun tulleiden viestien vastausaika on tavallista pidempi. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta viestien vastausviive on mahdollisimman lyhyt. Kiitos kärsivällisyydestäsi!
 

 

Joululahjoja vielä hankkimatta?

Ei h√§t√§√§, s√§hk√∂iset¬†lahjakortit¬†ovat toivottu lahja. Ja mik√§ parasta, voit hankkia lahjakortit verkosta vaikka vasta jouluaattona! Lahjakortti toimitetaan sinulle muutaman minuutin kuluttua tilauksen maksamisesta.¬†Eli jos haluat tehd√§ lahjahankinnat super vaivattomasti, niin valitse lahjakortti ja anna lahjansaajan itse valita.¬†‚̧ԳŹ

 

 

Tunnelmallista joulunaikaa!

 

 

 Tuotesivulta voit helposti tarkistaa, mikä on tuotteen lähetysaika-arvio. Lähetysaika-arvio on kerrottu tuotteen saatavuuden yhteydessä.

 

Yhteydenottolomake Oma Suomalainen -tili

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan viestintää varten. Lue lisää tietosuojaselosteesta.