Joulun toimitukset ūüéĀ


Jouluviikolla suosittelemme hyödyntämään lahjaostoksissa kätevää Varaa&Nouda-palveluamme! Lue lisää täältä.

Katso myymälöiden aukioajat ja yhteystiedot.
Asiakaspalvelumme on suljettu 23.-26.12. ja palvelemme jälleen ke 27.12. alkaen, katso asiakaspalvelun yhteystiedot.

Joululahjoja vielä hankkimatta?

Ei h√§t√§√§, s√§hk√∂iset¬†lahjakortit¬†ovat toivottu lahja. Ja mik√§ parasta, voit hankkia lahjakortit verkosta vaikka vasta jouluaattona! Lahjakortti toimitetaan sinulle muutaman minuutin kuluttua tilauksen maksamisesta, lahjakortti ehtii aina! Jos haluat tehd√§ lahjahankinnat mahdollisimman helposti, niin valitse lahjakortti ja anna lahjansaajan itse valita.¬†‚̧ԳŹ

Olen tilaamassa joululahjoja, ehtivätkö ne jouluksi perille?

Ennen 14.12. tehdyt tilaukset, joiden tuotteiden saatavuustietona on 2-4 arkipäivää, ehtivät todennäköisesti jouluksi perille.

Myös 14.12. jälkeen tehdyt tilaukset, joiden tuotteiden saatavuustietona on 2-4 arkipäivää, voivat ehtiä perille jouluksi. Emme kuitenkaan pysty takaamaan myöhemmin tehtyjen toimitusten saapumista perille ennen joulua, koska kuljetusliikkeissä voi olla ruuhkaa.

Kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme, saat seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystä valitsemallasi kuljetusliikkeellä. Myymälänoudoissa saat ilmoituksen, kun tilattu tuote on noudettavissa myymälästä.

Tarkista tuotteen saatavuus

Tuotesivulta voit helposti tarkistaa, onko tuotetta varastossa nopeasti lähetettävissä. Jouluksi ehtivät todennäköisesti ne tuotteet, joiden saatavuustietona on arviolta 2-4 arkipäivää. On mahdollista, että tuotteiden saatavuuksissa voi tapahtua muutoksia tai toimituksessa viiveitä.

 

Tunnelmallista joulun aikaa!

 

 

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.