Kamppi

Urho Kekkosen katu 1
00100 HELSINKI

Avoinna nyt: klo 10:00 - 20:00

Avoinna huomenna: klo 10:00 - 20:00

Tavoitat meidät tekstiviestillä (kotimaiset puhelinliittymät) whats appilla 0503115317 tai sähköpostitse!

Kamppi Helsinki on urbaani ja vilkkain kauppakeskus Helsingin ytimessä. Kauppakeskuksesta löydät meidän myymälämme lisäksi yli 90 liikettä ja palvelua sekä lähes 50 kahvilaa ja ravintolaa seitsemässä kerroksessa.

Liikkeemme sijaitsee E-tasolla.

Suomalainen Kirjakauppa on Suomen suurin kirjakauppaketju. Löydät meiltä laajan valikoiman kirjoja, toimistotarvikkeita sekä askartelu- ja taidetarvikkeita. Myös lapsille löytyy paljon lukemista, lautapelejä ja leluja. Paljon kiitosta saanut ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme antaa sinulle hyvät lahja- ja lukuvinkit!

Lämpimästi tervetuloa!

You can reach us by SMS (Finnish phone numbers), Whatsapp (+358 50 311 5317) or email!

Kamppi is the city's busiest shopping mall, situated in the very heart of downtown Helsinki.In addition to our bookstore you will find over 90 shops and services plus nearly 50 restaurants and cafes, over 7 floors.

You can find us on the E-floor near the bus platforms.

Suomalainen Kirjakauppa is the biggest chain of bookstores in Finland. We offer you a large selection of books, stationaries and supplies for handcrafts and arts. We also carry books, board games and toys for kids. Our professional team of booksellers loves to help you with ideas for gifts or recommendations for your next book to be read!

Welcome!

Normaalit aukioloajat

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.