Paikkaa, peitä ja korista käden käänteessä

Julkaistu:

 

 

Korjaa vaatteesi ja varusteesi tyylikkäästi! Paikkaa, peitä ja koristele - Vaatelaastari® kiinnittyy helposti hankaamalla, ilman silitystä tai ompelua!

Vaatelaastari on suomalaisten äitien innovoima tarrapaikka. Ne sopivat esimerkiksi toppahousujen, verkkareiden, kenkien, tuolien ja reppujen paikkaamiseen. Käy sekä joustaviin että joustamattomiin tekstiileihin ja myös monille sisävaatteille. Suomessa valmistettujen vaatelaastarien tekstiili on 100 % kierrätyspolyesteriä, jonka raaka-aine on muovipullojätettä. Vaatelaastari on ns. Hiilikädenjälkituote, eli se jatkaa korjattavan kohteen elinikää ja pienentää sen hiilijalanjälkeä.

Vaatelaastareita löytyy Suomalaisen valikoimasta eri kuoseissa, mutta halutessasi voit tuunata niitä omaan värisilmään sopiviksi kangasväreillä.


Kiinnitä Vaatelaastari näin:
1. Irrota Vaatelaastari taustastaan vähän matkaa, aina kangaspuolelta.
2. Aseta paljastunut osa korjattavaan kohteeseen liimapintaan koskematta ja liu'uta taustapaperi pois. Mikäli reikä on iso, kiinnitä Vaatelaastari myös toiselle puolelle. Pienen reiän voit nipistää kiinni.
3. Kiinnitä hankaamalla esim. lusikalla 1-2 minuuttia.
Vaatelaastari kestää pesun max. 40 asteessa. Anna kiinnittyä vähintään 3 vrk ennen ensimmäistä kastelua tai pesua.

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.