Joulukranssi

Julkaistu:

Jouluinen kranssi kotiovella toivottaa vieraat tervetulleeksi! Koristeita muuttamalla kranssi sopii yhtä lailla kesäkotiin tai lomamökin sisustukseen. Valitse kranssin väritys ja koristeet omaan silmään sopivaksi - saa taatusti muuhun sisustusilmeeseen sopivaa.

Näitä tarvitset:

Näin se syntyy:

 1. Jos käytät juuttikangasta, leikkaa se n. 5 cm leveiksi suikaleiksi pituussuunnassa. Valmiin juuttinauhan voit kiertää suoraan kranssipohjan ympäri. Menekki on n. 1,5 rullaa. Kiinnitä takaa muutamasta kohtaa kuumaliimalla.
   
 2. Liimaa alimmaiseksi asetelmaan havut. Voit leikellä havuja haarakohdista osiin helpottaaksesi asettelua. Liimaa havut kuumaliimalla.
   
 3. Leikkaa nauhoista 10 cm pituisia pätkiä ja taita lenkille. Asettele ja liimaa lenkit havujen päälle.
   
 4. Seuraavaksi asetellaan ja liimataan kävyt. Kävyissä olevat rautalangat kannattaa lyhentää ennen liimausta.
   
 5. Viimeiseksi asetellaan marjat. Laita kuumaliimaa rautalankaan ja asettele marjat havujen sekaan. Voit tarvittaessa lyhentää rautalankaa tai taittaa sen. 

 6. Leikkaa koristenauhasta pätkä ja liimaa se kranssin ympäri. Solmi samasta nauhasta rusetti ja liimaa se kuumaliimalla kranssiin nauhan päälle. 

 7. Liimaa lopuksi haluamasi pituinen lenkki juuttinarua kranssin takapuolelle.
Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.