Mitä lahjaksi juhlan päätähdelle? Katso meidän TOP 3 vinkkiä!

Julkaistu:

Onko juhlat tulossa ja lahjat vielä hankkimatta? Ei hätää, me autamme sinua. Välillä lahjan valitseminen voi olla hankalaa, varsinkin jos ei tunne päivänsankaria kovin hyvin. Kukaan ei halua antaa lahjaksi mitään turhaa tai jotain, mikä jää käyttämättä. Siksi kokosimme sinulle meidän TOP 3 varmaa lahjavinkkiä, jotka eivät johda pettymykseen!

1. Itsensä hemmottelijalle

Hän, joka rakastaa helliä itseään tai kaipaa omaa aikaa rentoutumiseen, tulee ihastumaan meidän uusiin hyvinvointituotteisiin. Miltä kuulostaisi tämä lahjavinkki?

Ihonhoitosetti, joka sopii oivallisesti sekä miehille että naisille. Metsä/Skogenin ja SEES Companyn yhteistyönä tehdyn Ikimetsä-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät innovatiivisia metsämikrobeja, jotka tuovat metsän terveysvaikutukset suoraan iholle! Yhdistä ravitseva hunajanaamio, täyteläinen sheavoi ja rauhoittavat silmäkivet pakettiin ja lahjansaaja tulee olemaan onnesta soikea!

2. Kotona viihtyjälle

Koti on meille kaikille rakas paikka ja siksi on tärkeää panostaa sen viihtyvyyteen. Tämä lahja on siis varma valinta!

Huonetuoksu, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit metsässä? Kyllä kiitos! Ikimetsä-huonetuksu tuo kotiisi ikimetsän energiaa ja puhdasta elinvoimaa.

Jos haluat antaa lahjansaajalle vapauden valita tuoksun itse, valitse tyylikäs tuoksukivi. Tuoksukivelle tiputetut eteeristen öljyjen tipat haihtuvat vähitellen ja levittävät huoneilmaan arvokkaita aromaattisia tuoksuja, jotka puhdistavat huoneilmaa, raikastavat, rentouttavat tai piristävät mieltä.

3. Herkuttelijalle

Täältä tulee hyödyllinen lahjaidea, joka tulee varmasti nautittua! Kokoa upeasta Metsä/Skogen villiruokavalikoimasta ainutlaatuinen paketti!

Teesetti voisi pitää sisällään villimarjateen, metsän virkistävä voima -teen, metsän rauhoittava syli -teen, mustikkahunajan, puolukkahunajan ja kuusenkerkkähunajan. Tähän pakettiin käy täydellisesti Design Lettersin You Rock -muki.

Ruoan maustamiseen voit valita metsämausteen, metsäsienisuolan ja puolukkasuolan.

Ja jos juhlan päätähti nauttii ruoanlaitosta, suosittelemme Lapuan Kankureiden pellavaista vyötäröessua.

  

Näillä vinkeillä pääset hyvin vauhtiin. Ihania juhlahetkiä! Muista nauttia juhlista, auringosta ja herkuista!

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.