Kuukauden tuotesarja: SEESin biohajoavat kylpytuotteet

Julkaistu:

Mikä on SEES?

SEES Company on kotimainen luonnonkosmetiikkaan ja kodinpuhdistusaineisiin erikoistunut yritys. SEESin biohajoavat kylpytuotteet ja nestesaippuat raikastavat kodin tai mökin luonnollisesti ja tuovat ripauksen luksusta arkeen.

Tuoteperheessä korostuvat pohjoismainen estetiikka, puhtaat ja ekologiset raaka-aineet, pitkään hiotut tuoksuyhdistelmät ja tuotantoprosessin eettisyys. Kaikki tuotteet on valmistettu ilman turhia kemikaaleja, eivätkä ne sisällä keinotekoisia ainesosia.

Ihania tuotteita yhdistää tuoksumaailma, joka perustuu puhtaisiin ja luonnollisiin eteerisiin öljyihin. Tuoksut ovat ihanan yrttisiä, metsäisiä ja raikkaita!

Kotiin ja mökille

SEESin ylelliset tuotteet sopivat kaikkiin koteihin, mutta etenkin mökeille! Biohajoavat tuotteet ei kuluta tai saastuta luontoa samalla tavalla kuin muut geneeriset kylpytuotteet ja siksi ne soveltuvat oivallisesti mökkituliaiseksi tai omaan rakkaaseen mökkiin.

Suosittelemme

Haluatko viedä läheisen mökille ihanan tuliaisen tai tuoda omaan mökkiin tai kotiin SEESin ihanat tuoksumaailmat ja luonnonmukaiset, biohajoavat tuotteet? Katso suosituksemme:

Shampoolla on ihanan kevyt koostumus ja tuoksu on lumoavan yrttiselle. Se on tuoksutettu seetrin, appelsiinin, laventelin ja rosmariinin eteerisillä öljyillä. Kun käytät shampoota mielesi virkistyy ja rentoutuu.

Shampoo soveltuu värjätyille hiuksille ja curly girl-menetelmälle. Se ei sisällä lauryl/laureth-sulfaatteja, silikoneja eikä parabeeneja.

Käyttöohje: Hiero shampoo kostutettuihin hiuksiin ja päänahkaan, huuhtele.

 

Hoitoaine kosteuttaa ja vahvistaa hiuksiasi lempeästi. Kanervauute vahvistaa hiuksia ja tukee niiden luonnollista kiiltoa. Rosmariinin eteerinen öljy energisoi mieltä. Hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille ja se myös poistaa sähköisyyttä.

Biohajoava hoitoaine on valmistettu Suomessa eikä se sisällä sulfaatteja, silikoneja tai parabeeneja. Tuotetta ei ole myöskään testattu eläimillä.

Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhdo.

 

Nestesaippuat ovat täydellinen tuliainen! Biohajoava nestesaippua ei kuormita luontoa ja se toimii tehokkaasti päivittäiseen käsienpesuun. Se poistaa tehokkaasti epämiellyttävät hajut, kuten sipulin ja kalan. Saippua on tuoksutettu aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee siitä arvokasta ja laadultaan erinomaista.

Suomessa valmistettu, vegaaninen ja biohajoava nestesaippuamme sisältää vain kasviperäisiä raaka-aineita, eikä kuivata ihoa. Nestesaippua ei sisällä parabeenejä eikä väriaineita.

Teepuu & rosmariini -tuoksu on valittu tarkasti niiden ominaisuuksien perusteella: luonnostaan antibakteerinen teepuu poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit ja rosmariinin eteerinen öljy hoitaa mielen. Rosmariini tunnetaan rauhoittavana ja jännitystä poistavana luonnontuotteena.

Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämän saippuan yhdistelmä saa käyttäjän mielen rentoutumaan.

Seetri & appelsiini -tuoksu on raikkaan metsäinen. Päätuoksuina avautuvat raikas seetri, joka sekoittuu makeaan appelsiiniin. Laventeli tuo saippuaan hienostuneen jälkituoksun yhdessä rosmariinin kanssa.

Tämä tuoksuyhdistelmä tuo piristystä ja raikkautta käyttäjän mielelle ja tuo toivottavasti ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineita.

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.