Vuoden Peli 2021 finalistit

Julkaistu:

Vuoden Peli 2021 finalistit ovat tässä. Valitse itsellesi, perheellesi, kaveriporukallesi sopivaa pelattavaa. Lautapeli-ilta tuo jännitystä ja kivaa yhdessäoloa kaikille! Löydä uutta pelattavaa ja sitten vaan pelaamaan!


Vuoden Lastenpeli 2021 finalistit

Vampire Party - Vampyyrijuhlat


Pelaajat yrittävät näpistää veriappelsiinin paloja ruokakomerosta, mutta jos kokki saa sinut kiinni, olet muuttumassa lepakoksi.
5-vuotiaasta ylöspäin. Pelaajia 2-5. Pelin kesto n. 30min.

Hoksaa tunteet


Kiva tutkimispeli jossa etsitään pelilaudalta erilaisia tilanteita ja tunteita. Pelissä pisteen vie nopeimmin tunteen tunnistanut pelaaja. Eläinaiheinen ja hauska kuvitus ilahduttaa ihan kaikenikäisiä pelaajia.
4-8 vuotiaille. 2-4 pelaajaa. Pelin kesto +15min.


 

Vuoden 2021 Perhepeli finalistit

 

Trails of Tucana

Helppo oppia, nopea pelata! Piirrä polkuja, luo parhaat yhteydet saarellasi ja kerää bonuspisteitä matkalla!
Yli 8-vuotiaille, 1-8 pelaajalle, peliaika n. 15 minuuttia.


Escape Room Family: Aikamatka

Ratkaise aikamatka-aiheisen pakohuonepelin vapauttava koodi ennen kuin aika loppuu. Pakkaus sisältää tehtävät ja vihjeet kolmeen jännittävään aikamatkailijan pakohuoneeseen, dekooderin (paristot 3 x AA, eivät sis.) ja pelisäännöt.
Yli 10-vuotiaille, 3-5 pelaajalle.

Kirjainkiista

Kaksi joukkuetta asettuu kirjainjonon molemmille puolille. Kortti antaa aiheen, joukkue keksii sopivan sanan ja siirtää sanan kirjainlaattoja itseään kohti. Nopeasti, ennen kuin tiimalasin hiekka valuu loppuun! Kaksintaistelu on käynnistynyt, sillä seuraavaksi on vastustajien vuoro. Kirjaimia vedetään edestakaisin, kunnes jompikumpi joukkueista voittaa kirjainlaatan. Paras sana ei aina olekaan se, jossa on eniten kirjaimia, vaan se, jossa on juuri oikeat kirjaimet. Jokainen kirjain on tärkeä, sillä ensimmäisenä kahdeksan kirjainlaattaa kerännyt joukkue voittaa pelin! 
Yli 8-vuotiaille, 2 pelaajaa tai joukketta, peliaika n.20 min.

  

 

Vuoden Partypelit 2021 finalistit

Miten piirrustat


Hauska piirustelupeli. Salainen numero kertoo, mitä pelaajan tulee kortista tulee piirtää. Pisteitä saa sekä oikeasta arvauksesta, että siitä jos muut arvaavat mitä piirsit. Peli kestää 9 kierrosta, eniten pisteitä saanut voittaa.
3-7 pelaajalle. Kesto noin 30 min.
Tuotetta tulossa lokakuussa.

Pictures

 

Pictures on helposti opittava ja nopea perhepeli. Esitä salainen valokuvasi muille pelaajille kuutioiden, palikoiden, kivien ja tikkujen ja jopa kengännauhojen avulla!

Yli 8-vuotiaille, 3-5 pelaajalle, kesto noin 20-30 minuuttia.

 

Haaste Challenge

 

Näytä taitosi kaksintaisteluissa, kun taas muut pelaajat saavat veikata voittajan. Ikäsuositus: 10+ v. Pelaajien määrä: 3-8. Pelin kesto: 20+ min.

 

 

 

Vuoden Strategiapeli 2021 finalistit

 

Nova Luna

Nova Luna on mielenkiintoinen abstrakti strategiapeli, jossa riittää pohdittavaa sekä uusille että kokeneemmille pelaajille. 

Yli 8-vuotiaille, 1-4 pelaajalle, kesto noin 30 minuuttia.

Zen Garden

 


Zen Garden on helposti opittavat noin puolessa tunnissa pelattava puutarhanrakentelupeli. Täyttäkää keisarin toiveet ja rakentakaa upeat puutarhat!

Yli 8-vuotiaille, 2-4 pelaajalle, kesto noin 35 minuuttia.

 

Quest for El Doraro


Quest for El Dorado on hauska perhepeli, jossa tavoitteena on raivata ensimmäisenä tie tarunhohtoisen El Doradon aarteen luo.

Yli 10-vuotiaalle, 2-4 pelaajalle, kesto noin 45 minuuttia.

Tappajahai

Koe Tappajahain kauhut pelottavassa strategiapelissä. Yksi pelaajista uhkaa Amity-saaren rauhaa kolmetonnisena valkohaina ja toiset pelaajat - Brody, Hooper ja Quint - yrittävät pyydystää pedon. Kaksi hermoja raastavaa peliä pitää jännitystä yllä klassikkoelokuvan hengessä. Peli 1: Amity-saari. Hai vaanii saaren rannikolla hyökäten uimareiden kimppuun ja vältellen kiinnijäämistä. Samanaikaisesti toiset pelaajat yrittävät selvittää hain sijainnin ja pelastaa turistit hyökkäyksiltä. Peli 2: Orca. Taistelun loppukohtaus tapahtuu hitaasti uppoavan Orca-veneen kyydissä. Brody, Hooper ja Quint ovat hyvin aseistautuneita... mutta he eivät tiedä, missä jättimäinen peto hyökkää seuraavaksi.
Peli yli 12-vuotiaille, 2-4 pelaajalle, kesto n. 60 minuuttia.

  

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.