Vuoden parhaat lautapelit on valittu!

Julkaistu:

Mikä onkaan parempaa ajanvietettä pimeinä syysiltoina kuin hauska hetki perheen tai ystävien kanssa! Vuoden parhaat lautapeli voittajat ovat huippuvalinta peli-iltaan ja loistava lahjaidea lautapelien ystävälle. Vuoden parhaat lautapelit on valittu tuttuun tapaan neljässä kategoriassa: Vuoden Lastenpeli 2019, Vuoden Perhepeli 2019, Vuoden Partypeli 2019 ja Vuoden Strategiapeli 2019.  

 


Vuoden Lastenpeli 2019

Who did it? on vuoden lastenpeli vuosimallia 2019. Tästä pelistä ei vauhtia ja huumoria puutu. Mukaansatempaava korttipeli, jossa tehtävänä vierittää syy kakkimisesta jonkun toisen pelaajan lemmikille. Nopeat refleksit ja hyvä muisti ovat avuksi! "Ei se ollut minun papukaijani! Kanihan sinne olohuoneen lattialle kakkasi!" Söpön pienen kanin omistajana sinun täytyy äkkiä pelastaa sen maine ja syyttää jonkun muun lemmikkiä. Teroita muistisi ja refleksisi, ettet vahingossa syytä lemmikkiä, joka on jo osoitettu syyttömäksi. Muuten joudut siivoamaan koko sotkun! Pelin ikäsuositus 6+, 3-6 pelaajaa, pelin kesto n. 15 min.

 

 

Vuoden Perhepeli 2019

 

Combo Color on vuoden perhepeli vuosimallia 2019! Strateginen värityspeli, jossa tavoitteena valloita parhaat alueet värittämällä ruutu vuorollasi. Ole kuitenkin tarkkana – ruudut eivät ole yksinkertaisia! Pelissä on runsaasti eritasoisia karttoja helposta vaikeaan. Jos haluat korkeimmat pisteet, älä anna vastustajasi arvata strategiaasi. Seikkaile Versaillessa, Tokiossa, viidakossa ja muissa jännittävissä maisemissa! Yli 8-vuotiaille, 2-4 pelaajaa, pelin kesto n. 20 min.

 

 

Vuoden Partypeli 2019

 

Pictionary Air on vuoden partypeli vuosimallia 2019! Oletko valmis hulvattoman hauskaan koko perheen piirustuspeliin? Piirrä ilmaan ja näe tulos näytöltä. Aloita lataamalla Pictionary Air™ -sovellus älypuhelimeen tai tablettiin. Tässä klassikkopelin versiossa hyödynnetään nykyajan tekniikkaa hauskalla tavalla. Loistavaa ajanvietettä illanistujaisiin tai peli-iltaan. Ikäsuositus 8+. 

 

 

Vuoden Strategiapeli 2019

 

Terraforming Mars on vuoden strategiapeli vuosimallia 2019. Pelaajien tavoitteena muuttaa Mars maankaltaiseksi yhteistyössä, mutta samalla kilpaillen ankarasti siitä kuka onnistuu tekemään eniten hyvää asian suhteen. Peli on yksi 2010-luvun suosituimmista harrastajapeleistä. Pelissä pääset johtamaan yhtiötä, jolla on omat erityisvahvuutensa. Pelaat projektikortteja, vahvistat tuotantoasi, pystytät kartalle kaupunkeja ja viheralueita sekä kilpailet palkinnoista ja saavutuksista! Näyttääkö yhtiösi suunnan ihmiskunnan uudelle aikakaudelle? Yli 12-vuotiaille, 1-5 pelaajaa, pelin kesto 90-120 minuuttia.Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.