Vaikuttavia kirjauutuuksia

Julkaistu:

Björn Wahlroos: Barrikadeilta pankkimaailmaan

”Syksyn odotetuimmat muistelmat.” – Talouselämä


Björn "Nalle" Wahlroos lähti nuorena tekemään vallankumousta, mutta todellisen kumouksen hän koki edettyään pankkimaailman ytimeen. 1980-luvulla Wahlroos oli järjestelemässä Suomen talouselämää uusiksi. Hän kuvaa muistelmiensa ensimmäisessä osassa tarkan kiehtovasti kuuluisia Kouri-kauppoja, uuden Nokian syntyä sekä monia muita finanssitaistoja.

Hinta 29,95 €

 

 

 

 

 

 

Jyri Häkämies: Väistämättä

”EK:n toimitusjohtajan muistelmateos on vauhtiin päästyään verevää tarinaa politiikan kulisseista.” – Talouselämä

Jyri Häkämies on kokenut suomalaisen politiikan 2000-luvun keskeiset vaiheet ja hetket, kuten Putinin Venäjän nousun, finanssi- ja koronakriisin sekä puoluekentän pirstaloitumisen.

Suorasanaisessa kirjassaan Häkämies kuljettaa lukijan politiikan sisäpiireihin, työmarkkinakamppailuihin ja eurooppalaisiin vääntöihin. Häkämies hahmottaa suomalaisen politiikan muutoksen: luottamussuhteiden rakentamista vaikeuttaa lyhytjänteinen ja laskelmoiva kuplien kulttuuri. Analyysi Suomen tilasta ja vaurastumisen poliittisista jarruista huipentuu muutoksen viisiportaiseen reseptiin. Se on pantava toimeen pian - väistämättä.

Hinta 29,95 €





Olli-Pekka Kallasvuo: Puhelin soi öisin
 
Mitä opin globaalina yritysjohtajana

"Yksi syksyn mielenkiintoisimpia muistelmateoksia. Täysin pakollista luettavaa suomalaisessa liike-elämässä työskenteleville." – Kauppalehti

Nokian johtajan inspiroiva muistelmateos kertoo elämästä yritysmaailman huipulla.

Kallasvuo on ollut päättämässä useiden yritysten suurista ratkaisuista. Hän on kokenut kouriintuntuvasti, miten hienot suunnitelmat onnistuvat tai romahtavat. Kirjassa Kallasvuo kokoaa oppejaan ja muistelee huumorin pilke silmässä kohtaamiaan vallankäyttäjiä Suomessa ja maailmalla.

Hinta 29,95 €

 

 

 

 

 

Harri Gustafsberg ja Sami Sallinen: Taktinen neuvottelu
Hallitse haastavat kohtaamiset

Kovien tilanteiden ammattilaiset kertovat, miten selvitä vaikeista kohtaamisista.

Käytännönläheinen kirja antaa työkaluja tavallisen elämän hankaliin neuvottelutilanteisiin: miten pärjätä haastavien ihmisten kanssa, rakentaa luottamus vaikeassa neuvottelussa ja pitää kiinni omista tavoitteistaan.

Pitkän poliisiuran tehneiden kirjoittajien kokemukset avaavat kirjan metodeja konkreettisella tavalla tosielämän tapahtumien kautta. Kovissa kenttätilanteissa testatut opit toimivat myös arkielämän kohtaamisissa palkkaneuvotteluista perhekeskusteluihin.

Hinta 27,95 €

 

 

 

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.