Suosikkitubettajien himoituimmat kirjat

Julkaistu:

 

 

Elina ja Sofia kannustavat lukijoitaan rohkeuteen ja positiivisuuteen kirjassaan Kaikki on mahdollista. Suositut tubettajat ovat saaneet energisellä asenteellaan kanavalleen jo 80 000 tilaajaa! Kirja sisältää myös piristävää puuhaa ja itse täytettäviä sivuja. Iloa, inspiraatioita ja itsensä kehittämistä!

 

 

 

Supersuositut tubettajat Elina ja Sofia ovat haastatelleet monia julkkiksia ja nyt voit haastatella heidän kanssaan ystäviäsi! Elinan ja Sofian ystäväkirja on täynnä hauskoja kysymyksiä, jotka paljastavat kavereistasi varmasti jotain, mitä et vielä tiennyt.

 

  

Odotetussa uutuudessaan Luova kirjani tubettaja Nelli Orell herättää lahjakkuutesi opettamalla sinulle piirtämisen alkeita. Kirjassa on myös inspiroivia värityskuvia; leiki väreillä ja ole oman elämäsi taiteilija!

 

 


Jo toinen Inspiskalenteri by mmiisas! Huippusuosittu tubettaja on tehnyt sen juuri sinulle! Kalenteri sisältää vinkkejä ja muistilistoja sekä inspiroivia tunnelmakuvia ja ajatuksia herättäviä pohdintoja. Nauti elämästä, arjesta sekä ikiomasta kalenteristasi!

 

 

Onko tavoitteenasi hidas elämä tai tehokas arki? Tunnettu somevaikuttaja Sita Salminen on tehnyt kalenterin, joka muokkautuu käyttäjänsä mukaan. Suunnittele ja merkitse sen avoimiin listoihin vaikka ruokailut ja treenit tai tavoitteet ja saavutukset; ne asiat, mitkä itsellesi ovat tärkeimpiä.

 

  

Mikä on Paras kirja ikinä? Tietenkin tämä! Luet Miklun noloimmat tarinat, saat parhaat neuvot ja näet hämärimmät piirustukset. Miklu tekee lukemisesta hauskaa!

"Mahtava kirja perheen nuorimmillekin. 
Helppo lukea. Hauska päästä mukaan Miklun elämään." - suosittelija Eltsu
 

 

 

Kaikkien aikojen kirja on jatkoa menestyskirjalle Paras kirja ikinä. Suomen komein tubettaja Miklu kertoo lisää tarinoita elämästään, piirtää ja kirjoittaa runoja. Miklu antaa myös vinkkejä kirjoista, jotka hänen mielestään kannattaa lukea.

 

 

Vuoden hauskin ruokalista! Vitsipitsa on täytetty parhailla vitseillä à la Niko ja Santtu, kertojina muun muassa Pönttöpää ja pitsansiivu. Lue myös tubettajakaksikon haastattelu.

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.