Näitä kirjoja naiset haluavat – Nappaa täsmävinkit äitienpäivään!

Julkaistu:

Äitienpäivä lähestyy, mutta lahjatoiveen nyhtäminen äidiltä tai puolisolta on kiven alla. Uutuusnimikkeet vilisevät silmissä, etkä kerta kaikkiaan tiedä, mikä opus olisi mamman, mummin tai isoäidin mieleen. Kuulostaako tutulta?

Kaikki tietävät, että kirja on äitienpäivän klassikkolahja. Tarinat luovat elämyksiä ja oivalluksia, joiden avulla oppii ymmärtämään paremmin muita ihmisiä, elämää ja itseään. Samalla kirja on myös lupaus laatuajasta: kirjan avaaminen tuo äidille kaivatun hengähdyshetken arkeen, aikaa omilla ehdoilla.

Kaikkia lahjanostajia helpottaakseen Otavamedia ja Suomalainen Kirjakauppa järjestivät naislukijoiden kirjatoiveita kartoittavan kyselyn. Kyselyyn osallistui yli 500 naista, joista kukin valitsi kevään kirjatarjonnasta itselleen mieluisimmat nimikkeet. Kyselyssä nousi esiin sekä kaikenikäisten yhteisiä suosikkeja että ikään kytkeytyviä eroja mieltymyksissä.

Suosituimmaksi kirjaksi kaikissa ikäryhmissä nousi psykoterapeutti Maaret Kallion uutuusteos Voimana toivo – teosta toivoi lahjaksi useampi kuin joka viides vastaajista! Suosituimpien nimikkeiden kärkeen ylsivät myös Enni Mustosen uutuusromaani Pukija sekä Elena Ferranten tuorein teos Tyttären varjo. Nuorten aikuisten suosikiksi nousi Cecelia Ahernin Loppusanat, kun taas Eero Huovisen muistelmateos Äitiä ikävä vakuutti varttuneempien lukijoiden suosikkina. 

Nappaa alta täsmävinkit tehokkaisiin lahjaostoksiin! 

Top 6 tieto 

Voimana toivo

Äitiä ikävä

Sinä olet suruni 

 

Uuden ajan muistikirja

Unohtumattomia kirjeitä Suomesta

Suurin niistä on rakkaus

Top 6 lukuromaanit 

Pukija

Tyttären varjo

 


Uusia lukuja
ja onnellisia loppuja

Tule
takaisin

Top 6 jännitys 

Lukitut ovet

Elämänlanka

Anteeksiannon houkutus

Aavekentät

Viimeinen leski

Kun kuningas kuolee

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.