Kuulumisia kirjahyllystä: Lukija suosittelee: “Täydellistä kesälukemista!”

Julkaistu:

Kaksi ystävystä. Kymmenen lomamatkaa. Yksi mahdollisuus rakkauteen. 

Ah, tämä on täydellisesti kesälukemiseksi sopiva viihdekirja! Emily Henryn Lomalla kaikki on toisin on mukaansa tempaava tarina, joka vie lukijan lomalle. Poppy ja Alex ovat parhaita ystäviä. He asuvat eri puolilla maata, mutta viettävät joka kesä yhden lomaviikon yhdessä. Kunnes kaksi vuotta sitten kaikki meni pilalle, eivätkä he ole vaihtaneet sanaakaan sen jälkeen. 

Poppy kokee olevansa jumissa. Hän tietää olleensa viimeksi onnellinen kohtalokkaalla matkalla Alexin kanssa. Hän päättääkin pyytää ystäväänsä vielä yhdelle reissulle. Ja nyt Poppylla on viikko aikaa korjata heidän välinsä. Mikä voisi mennä vikaan? 

Päähenkilöt Poppy ja Alex tuntuvat aidoilta ihmisiltä, jotka lukija on tuntenut jo pitkän aikaa. He ovat täysin erilaisia persoonia päinvastaisten tavoitteiden kanssa. Poppyn lempiasiat ovat Alexille vastenmielisiä, ja samaa mieltä Alex on Poppyn lempiasioista. Kirjassa seurataan heidän muuttuvaa suhdettaan, ja tässä onkin raikas lähestymistapa ystävistä rakastajiksi -juonenkäänteille. Poppy ja Alex ovat virkistäviä ja hauskoja yhdessä, ja kirja piti hymyn kasvoilla koko lukukokemuksen ajan. Vaikka parivaljakko onkin keskenään erilainen, molempia hahmoja on ilo seurata. 

Lomalla kaikki on toisin on hauska ja romanttinen kirja, joka herättää matkakuumeen lukijassa. Kupliva ja kesäinen tarina jättää lukijan yhtä hyvälle mielelle kuin onnistunut lomamatka.

 Lomalla kaikki on toisin

 

 

  

 

Teksti: Tuuli Penttilä 

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.