Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet avuksesi listan useimmin kysytyistä kysymyksistä Suomalainen Plus -palveluun liittyen. Löydät alta lisää vastauksia aihealueittain.

 • Mikä on Suomalainen Plus?

  Suomalainen Plus on Suomalaisen Kirjakaupan e- ja äänikirjapalvelu joka toimii mobiililaitteellasi.

  Voit käyttää äänikirjapalvelu tekemällä kuukausitilauksen tai hankkimalla lahjakortin. Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi.

  Aktivoituasi tilauksesi pääset lukemaan ja kuuntelemaan e- ja äänikirjoja sekä podcasteja rajoituksetta. Löydät Suomalainen Plus -palvelusta laajan valikoiman kirjallisuutta unohtumattomista klassikoista suosituimpiin uutuuksiin.

  Suomalainen Plus toimii myös Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelman Pöllöklubin kanta-asiakassovelluksena. Sovelluksen käyttö kanta-asiakastarkoituksessa on ilmaista eikä edellytä aktiivista Suomalainen Plus -tilausta. Kirjaudu Suomalainen Plus -sovellukseen Pöllöklubiin liitetyllä sähköpostiosoitteella, niin löydät sovelluksesta digitaalisen Pöllöklubikorttisi, Pöllöklubin tasotietosi ja Pöllöklubin asiakaskohtaiset etusi.

 • Miten rekisteröidyn ja otan palvelun käyttööni?

  Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua veloituksetta. Pääset aloittamaan Suomalainen Plus -kokeilujaksosi tästä. Syötä henkilötietosi sekä maksukorttisi tiedot, niin saat tilattua itsellesi ilmaisen kokeilujakson. Kokeilujakson jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti 16,95 € kuukausihintaan. Voit peruuttaa tilauksesi missä vaiheessa tahansa, kuitenkin viimeistään päivää ennen nykyisen kauden tai ilmaisjakson loppua, jolloin palvelu on käytössäsi kuluvan jakson loppuun. 

  Tehtyäsi tilaus lataa Suomalainen Plus -sovellus joko App Storesta tai Google Play Storesta. Ensimmäisellä kerralla kirjautuessasi sovellukseen sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi. On tärkeää, että annat saman sähköpostiosoitteen kuin tehdessäsi Suomalainen Plus -palvelun tilauksen. Saat ensimmäisellä kirjautumiskerralla sähköpostiisi kertakäyttöisen salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan sovellukseen.

 • Miksi minun on annettava maksukorttitietoni ilmaisen kokeilujakson yhteydessä?

  Kokeilujakson aloittaaksesi tarvitsemme maksukorttitietosi, jotta voimme todentaa käyttäjätietosi ja voit jatkaa Suomalainen Plussan käyttöä keskeytyksettä ilmaisen kokeilujakson jälkeen.

  Voit peruuttaa tilauksesi missä vaiheessa tahansa. Kun irtisanot tilauksesi kokeilujakson aikana ennen tilauskauden viimeistä päivää, maksukortiltasi ei veloiteta mitään.

  Mikäli käytät Suomalainen Plussaa lukuaikalahjakortilla, maksukorttisi tietoja ei tarvitse rekisteröidä.

 • Kuinka voin hallinnoida asiakkuuttani tai irtisanoa tilaukseni?

  Voit hallita tilaustietojasi sinulle parhaiten sopivalla tavalla:

  1. Suomalainen Plus -sovellus
  Täppää sovelluksessa Profiili > Hallitse tilaustasi.

  2. Suomalainenplus.com

  Voit tilata kertakäyttölinkin tilauksesi hallintanäkymään verkkosivujen Hallitse tilaustasi -linkistä tai täältä. Mikäli viesti ei saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostilaatikkosi.

  3. Oma Suomalainen

  Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokauppaan, voit hallinnoida tilaustasi kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun ja siirtymällä osioon: Hallitse kuukausitilauksiasi.

  Huomioithan, että tilaus on irtisanottava viimeistään vuorokautta ennen seuraavaa laskutusta.

 • Missä voin päivittää maksukorttini tiedot?

  Voit päivittää maksukorttisi tiedot omissa tiedoissasi kohdassa maksutavat.

  Lisää uusi maksutapa ja vaihda sen jälkeen uusi maksukortti laskutustietoihisi.

  Siirry tilauksenhallintaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla:

  1. Suomalainen Plus -sovellus: Profiili > Hallitse tilaustasi > Maksutavat

  2. Mikäli olet rekisteröitynyt Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan käyttäjäksi, voit hallinnoida tilaustasi kirjautumalla Oma Suomalainen -palveluun Suomalainen.comissa ja siirtymällä käyttäjäsivusi Hallitse kuukausitilauksiasi -osioon.

  3. Voit myös tilata kertakäyttölinkin tilauksesi hallintasivulle sähköpostiisi täältä.

 • Mistä voin ostaa lahjakortin Suomalainen Plussaan?

  Voit ostaa lukuaikalahjakortin mistä tahansa Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä tai verkosta.

  Mikäli hankit lukuaikalahjakortin verkosta, se toimitetaan sähköpostiisi, josta voit joko lähettää sen edelleen lahjansaajalle tai tulostaa eteenpäin annettavaksi.

  Myymälästä hankittu lahjakortin myyntipakkaus sisältää ohjeet, kuinka lahjakortti otetaan käyttöön.

 • Kuinka lunastan lahjakorttini?

  Voit lunastaa lahjakorttisi helposti täältä.  Syötä lahjakortissasi oleva koodi sekä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin pääset aloittamaan palvelun käytön.

  Mikäli olet jo Suomalainen Plussan käyttäjä ja sinulla on voimassa oleva jatkuva tilaus, lahjakortin lunastus siirtää seuraavan automaattisen veloituksen päivämäärää lahjakorttisi mukaisella ajalla.

  Esimerkiksi jos saat kolmen kuukauden lahjakortin ja aktivoit sen tänään, on seuraava veloitus maksukortiltasi vasta kolmen kuukauden päästä ennen kuluvan jakson loppua.

  Huomioithan, että lukuaikalahjakortit eivät sisällä ilmaista kokeilujaksoa.

 • Minulla on ongelmia äänikirjasoittimen kanssa, mitä teen?

  1. Tarkista sovelluskaupassasi, että sinulla on uusin versio sovelluksesta asennettuna.

  2. Sulje ja avaa sovellus uudelleen.

  3. Sammuta ja käynnistä laite uudelleen.

  4. Kirjaudu sovelluksesta ulos ja kirjaudu takaisin sovellukseen.

  5. Varmista internet-yhteytesi toimivuus.

  6. Jos kuuntelet offline-tilaan tallennettua kirjaa, poista kirja ja lataa se uudelleen.

  Jos äänikirjasi pätkii tai särisee, tarkista mobiililaitteesi asetukset tämän ohjeen avulla.

  Mikäli nämä keinot eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kuvaa mitä korjaustoimia olet kokeillut, niin selvitämme ongelman kanssasi.

 • Voinko käyttää sovellusta ilman internet-yhteyttä?

  Voit käyttää Suomalainen Plus -sovellusta ilman internet-yhteyttä ja lukea ja kuunnella niitä kirjoja, jotka olet tallentanut offline-sisällöiksi napauttamalla kirjan alta löytyvää Lataa-kuvaketta. Näin pystyt kuuntelemaan tai lukemaan suosikkikirjojasi esimerkiksi lentokoneessa ilman internet-yhteyttä.

Suomalainen Plus -lukuaikatilaus

Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka. Sinut ohjataan kassalle viimeistelemään tilauksesi. Voit perua tilauksesi milloin vain.

Onko sinulla tarjouksen kampanjakoodi? Muista syöttää se sähköpostiosoitteesi alle!