Finlayson <3 Muumi


 

Muumilaakso -satiinipussilakanoissa matkataan jokaiseen neljään vuodenaikaamme. Kuvitus Muumilaakso-animaatiosarjasta, joka on toteutettu kiehdovalla 3D-tekniikkalla. Kankaiden kuosit ovat syntyneet digipainatuksen avulla – mahdollistaen upeat värit ja tarkat kuvat. Materiaali on 100 % puuvillasatiinia, joka kiiltää kauniisti ja tuntuu ylelliseltä iholla. Jokaisen pussilakanan koko on 150 x 210 cm ja tyynyliinan koko 50 x 60 cm eli setti on suunniteltu kaikenikäisille. 

 

Muumilaakson kevät

 Muumilaaksoon on saapunut kevät ja Nuuskamuikkunen on juuri palannut takaisin reissuiltaan. Muumipeikko on malttamattomana odottanut ystävänsä paluuta, sillä hänellä on tälle iso uutinen kerrottavana. Hän on juuri löytänyt kauniin kullanhohtoisen lohikäärmeen, eikä malta olla näyttämättä tätä uutta lemmikkiään ystävälleen. 

 

 Muumilaakson kesä

Muumilaakso on joutunut tulvan armoille ja koko muumiperhe joutuu jättämään veden valtaaman Muumitalon. Joessa kelluvasta teatterilaivasta tulee uusi koti perheelle ja Muumipappa innostuu luomaan näytelmän nuoruutensa seikkailuista. Näytelmän aiheuttama jännitys saa Muumipeikon hännän kaljuuntumaan. Muumimamman antamalla rohdoksella on kuitenkin odottamattomia seurauksia: Muumipeikolle kasvaa kultainen häntä! 

 

 Muumilaakson syksy 

Muumipeikko ja Niiskuneiti ovat lähteneet eväsretkelle ja joelle soutelemaan. Yhtäkkiä he huomaavat Pikku Myyn kadonneen ja alkaa tapahtumaketju, jonka myötä he tempautuvat osaksi paljon suurempaa seikkailua.

 

Muumilakson talvi

 Muumipeikko herää yksin talviuniltaan keskelle lumenpeittämää Muumilaaksoa. Vaeltaessaan yksin hiljaisuuden vallitsemassa Muumilaaksossa, joutuu Muumipeikko turvautumaan esivanhempiensa viisauksiin selviytyäkseen taikatalvesta.