Asioi turvallisesti Suomalaisessa


Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille ensijaisen tärkeää, joten haluamme omalla toiminnallamme varmistaa, että asiointi meillä on mahdollisimman turvallista. Meistä on aina ihana nähdä sinut myymälässämme, mutta lisäksi löydät meiltä monta muutakin kätevää ja turvallista tapaa asioida.

Myymälät

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai -visiirejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä myös asiakkaillemme. Käsidesinfiointiautomaatteja löytyy jokaisen myymälämme ovelta. Puhdistamme säännöllisesti muun muassa maksupäätteet. Suosithan korttimaksua. Säilytäthän turvavälin toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

  Tilaa verkosta

  Verkkokauppamme Suomalainen.com palvelee sinua 24/7. Tilaaminen on kätevää: lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitse toimitus haluamaasi osoitteeseen. Valittavanasi on useita toimitustapoja – jopa suoraan kotiovellesi asti!

  Varaa & Nouda
  Varaa ja Nouda -palvelulla voit varata tuotteen verkkokaupassamme ja noutaa sen haluamastasi myymälästä jopa muutaman tunnin kuluessa. Lue lisää Varaa ja nouda -palvelusta.
  Soita & Nouda
  Soita lähimpään myymäläämme ja nouda tuotteet kassalta valmiiksi kerättynä. 

  E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.