World Kids Colouring Day -piirustuskilpailu!

Julkaistu:

 Joka vuosi järjestettävä World Kids Colouring Day kutsuu kaikki 3–12-vuotiaat lapset parantamaan maailmaa piirtämällä! Tänä vuonna piirustustempauksen teema on ”Galaksit”. Piirrä kuva omasta avaruusseikkailustasi, jätä se Suomalaisen Kirjakaupan myymälään ja paranna samalla maailmaa!

Kilpa-aikaa on 18.10.2020 saakka. Jokaisesta kilpailuun lähetetystä piirroksesta Staedtler lahjoittaa 1€ Plan International -lastenoikeusjärjestölle. Kerätyt tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä lasten koulutuksen tukemiseen Ruandassa. Jokainen kilpailuun osallistunut on myös mukana huikean Staedtler-tuotepaketin arvonnassa.

Näin osallistut:

1) Piirrä kuva

2) Tulosta ja täytä osallistumislomake (sivut 1, 2, 3). Jos sinulta ei löydy tulostinta, ei hätää! Voit piirtää kuvan myös tavalliselle paperille ja täyttää osallistumislomakkeen myymälässä.

3) Toimita kuva ja osallistumislomake lähimpään Suomalaiseen Kirjakauppaan!

Parannetaan yhdessä maailmaa piirtämällä!

 

 

12 kappaleen pakkaus ihanan värikkäitä Staedtler Jumbo-huopakyniä! Kynien muste on vesiliukoista ja perustuu elintarvikeväreihin.

 

 

 

 

Herkullinen 12 värin valikoima kestäviä vesivärejä; mukana myös valkoinen väri ja sivellin. Pakkauksen kansi toimii kätevänä sekoitusalustana!

 

  

6 kappaleen paketti pikkutaiteilijan käteen sopivia, ympäristöystävällisiä puuvärikyniä! Kynissä on pehmeä värilyijy, kestävyyttä lisäävä A.B.S. pinnoite sekä PEFC-sertifioitu puumateriaali.

 

 


Kaksi yhden hinnalla! 10 kappaleen pakkaus huopakyniä, joissa on kaksi erikokoista päätä: 3mm ja 1mm. Muste on vesiliukoista.

 

 

Väritykseen ja piirtämiseen soveltuvat ympäristöystävälliset puuvärikynät 12 kappaleen pakkauksessa. Kynissä on pehmeä värilyijy, kestävyyttä lisäävä A.B.S. pinnoite sekä PEFC-sertifioitu puumateriaali.

 

  

Pikkutaitelijan käteen sopivat isot vesivärikiekot! Kansi toimii kätevänä sekoitusalustana!

 

 

 

Väritykseen ja piirtämiseen soveltuvat ympäristöystävälliset puuvärikynät, joiden väri on pyyhittävissä pois paperilta! Kynissä on pehmeä värilyijy, kestävyyttä lisäävä A.B.S. pinnoite sekä PEFC-sertifioitu puumateriaali. 12 kappaleen paketti.

 

 

Väritykseen ja piirtämiseen soveltuvat ympäristöystävälliset puuvärikynät, joiden väri on pyyhittävissä pois paperilta! Kynissä on pehmeä värilyijy, kestävyyttä lisäävä A.B.S. pinnoite sekä PEFC-sertifioitu puumateriaali. 24 kappaleen paketti.

 

 

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.