Vuoden peli 2020 voittajat

Julkaistu:

Vuoden peli 2020 voittajat ovat täällä. Parhaat pelivalinnat lahjapakettiin ja joululahjaksi sopivimmat lautapelit. Pelatkaa yhdessä lasten kanssa. Virittäkää jouluksi peliturnaus sukulaisten ja ystävien kesken. Lautapeli-ilta tuo jännitystä ja kivaa yhdessäoloa kaikille! Vuoden pelit 2020 innostavat pelaamaan kaikenikäisiä. Pelaamaan pelaamaan siis! 

Vuoden peli 2020 lasten pelit voittaja

Etsi ja löydä Safariseikkailu

Tervetuloa safarille! Etsi korteissa näkyvät eläimet ja osoita ne samaan aikaan pelilaudalta! Jos onnistut siinä ennen muita pelaajia, sinut palkitaan eläinhahmolla! Auttaa lapsia kehittämään havainnointikykyään. Kaksipuolinen, suurista palapelipaloista koostuva pelilauta on erilainen joka kerta. Ikäsuositus: 4+ v. Pelaajien määrä: 2-4. Pelin kesto: 20+ min. 

Katso pelivideo

 

Vuoden peli 2020 partypelit voittaja

Twin it

Pöydälle kertyy kortteja: Löydä samanlaiset nopeasti! Peliä voi pelata kolmella eri tavalla: yksilöpelinä, joukkueina tai yhteistyössä. Pöydälle kertyy kortteja: Löydä samanlaiset nopeasti!
Yli 6-vuotiaille, 2-6 pelaajaa.

Katso pelivideo

 

Vuoden peli 2020 perhepelit voittaja

 Second Change
Kumpi laatta sopii paremmin? Piirrä joka kierroksella ruudukkoosi yksi laatta ja vältä jättämästä tyhjiä ruutuja. Jos kumpikaan laatta ei mahdu, saat vielä toisen mahdollisuuden, joka saattaa pelastaa sinut! 8+, 1-6 pelaajaa

Katso pelivideo


Vuoden 2020 strategiapelit voittaja

 It's a Wonderful World
on draftauspeli, jossa pyritään rakentamaan mahdollisimman tehokkaat tuotantokoneistot. Eihän sitä muuten maailman valloittajaksi pääsisikään! 10+, 1-5 pelaajaa

Katso pelivideo


Kaikki Vuoden peli 2020 pelifinalistit löydät täältä. Ja lisää sopivia lautapelejä joulupakettiin aikuisille sekä lapsille.

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.