Aarikka tuotteet nyt meiltä!

Julkaistu:

Perinteitä äidiltä tyttärelle modernilla twistillä! Jo vuodesta 1954 suomalaisia ihastuttaneen Aarikan tuotteet löytyvät nyt Suomalaisesta kirjakaupasta. Näyttävää, hillittyä tai värikästä – löydä omaan tyyliisi sopivat korut. Viimeistele arkityyli tai kruunaa juhlailme klassisen tyylikkäillä koruilla, jotka ovat suomalaisen muotoilun juhlaa parhaimmillaan. 

 

 

 

 

Kaikki Aarikan kaulakorut ovat kotimaista käsityötä. Muotokieli leikittelee puisilla muodoilla, Aarikalle tutuilla palloilla sekä jännittävillä materiaaliyhdistelmillä.

Aarikan korvakorut ovat materiaalinsa vuoksi kevyitä kantaa. Kaikki Aarikan korut ovat yhdisteltävissä keskenään. Korvakorujen koukuissa ja nastoissa on käytetty vain parasta sterling silver -hopeaa. Korumetallit ovat nikkelittömiä. 

Rannekorut ovat iloisen värikkäitä tai luonnonläheisissä väreissä. Malliston eri koruja on helppo yhdistellä keskenään näyttäviksi kokonaisuuksiksi. Rannekorujen muoto ja värimaailma on suunniteltu muuhun korumallistoon sopivaksi. 

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.