Käyttöehdot - Suomalainen Plus

Suomalainen Plus 3.1.2020

Suomalaisen kirjakaupan Suomalainen Plus palveluiden yleiset käyttöehdot

1. Yleistä

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa Suomalainen Plus nimisen e- ja äänikirjapalvelun, jossa käyttäjä (jäljempänä "Käyttäjä", "Tilaaja", "Sinä") voi lukea ja kuunnella rajattomasti kulloinkin palvelussa saatavilla olevia sähkökirjoja (e-kirjoja) ja äänikirjoja (jäljempänä "Palvelu"). Suomalainen Plus -sovellus sisältää myös Suomalaisen Kirjakaupan kanta-asiakasohjelman, Pöllöklubin, kanta-asiakaskortin, joka näkyy Palvelussa mikäli olet Pöllöklubin jäsen.

Saadaksesi Palvelun käyttöösi, tulee sinun hyväksyä nämä käyttöehdot ja noudattaa niitä. Lunastamalla lahjakorttisi tai tekemällä jatkuvan tilauksen sitoudut noudattamaan näitä yleisiä käyttöehtoja. Kulloinkin voimassa oleva versio käyttöehdoista on luettavissa Suomalainen Plussan verkkosivuilta.

2. Ikäraja

Vain 18 vuotta täyttänyt henkilö voi hyväksyä nämä yleiset käyttöehdot.

 3. Palvelu

Suomalainen Plus tarjoaa digitaalisen e- ja äänikirjojen tilauspalvelun, jonka välityksellä käyttäjä saa rajattomasti kulloinkin palvelussa saatavilla olevia kirjoja luettavakseen ja kuunneltavakseen internetiin yhdistettyyn matkapuhelimeen tai muuhun vastaavaan laitteeseen, johon Suomalainen Plus sovelluksen voi ladata, kuten tablettitietokoneeseen. E- ja äänikirjojen lisäksi Palvelusta löytyy myös Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakasohjelman, Pöllöklubin, kanta-asiakaskortti ja siihen liittyviä tietoja, mikäli Käyttäjä on Pöllöklubin jäsen.

Suoratoistoratkaisun takia Palvelun käyttäminen edellyttää internet-yhteyttä ja Suomalainen Plus-sovellusta, joka on saatavilla App Storen ja Google Playn kautta tableteille ja mobiililaitteille. Tieto kulloinkin tarvittavasta käyttöjärjestelmän versiosta löytyy App Storesta ja Google Playsta.

Suomalainen Plus ei vastaa puutteellisen laitteiston, ohjelmiston ja/tai verkkoyhteyden toiminnan aiheuttamista vioista ja/tai viivästymisistä. Suomalainen Plus pidättää oikeuden aika ajoin muuttaa teknisiä vaatimuksiaan Palvelun toimivuuden takaamiseksi.

Käytettyäsi Palvelua kahden viikon ajan offline-tilassa, sinua voidaan pyytää kirjautumaan Palveluun online-tilassa, jotta voidaan varmistaa, että tilauksesi on edelleen voimassa. Pöllöklubin ominaisuuksien käyttämistä varten, sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa Suomalainen Plus -tilausta.

Suomalainen Plus varaa oikeuden päivittää ja määrittää aika ajoin sitä, millä laitteilla Palvelua voi käyttää. Käyttäjällä on oikeus kirjautua Palveluun ja käyttää Palvelua enintään viidellä (5) laitteella, mutta yhdellä laitteella kerrallaan.

4. Ilmainen kokeilujakso

Suomalainen Plus tarjoaa kuukausittain uusille Tilaajille mahdollisuuden tutustua palveluun. Tällöin tilauksesi saattaa alkaa maksuttomalla kokeilujaksolla (jäljempänä "Ilmainen kokeilujakso"), joka on neljätoista (14) vuorokautta tai jokin muu aika, joka Tilaajille halutaan tarjota erikoisetuna kullakin hetkellä. Ilmaisen kokeilujakson tarkoituksena on mahdollistaa Palveluun tutustuminen veloituksetta ja siten sen voi käyttää kukin Tilaaja vain kerran.

Suomalainen Plus mainostaa ja viestii Ilmaisista kokeilujaksoista kuukausittaisissa kampanjoissa. Jos näet mainontaa, jolla saat Ilmaisen kokeilujakson, on Suomalainen Plussan tarkoituksena tarjota se Sinulle vain kerran. Ilmaisen kokeilujakson tarkoituksena on tutustuttaa Palveluun, ja siten mikäli olet jo hyödyntänyt minkä tahansa Ilmaisen kokeilujakson, on mahdollista, että et pysty enää saamaan uutta Ilmaista kokeilujaksoa. Suomalainen Plus voi päättää oman harkintansa mukaan Tilaajan kelpoisuudesta Ilmaiseen kokeilujaksoon ja saattaa rajoittaa kelpoisuutta ehkäistäkseen Ilmaisen kokeilujakson hyväksikäyttämistä ja/tai ehtojen rikkomista. Suomalainen Plus pidättää oikeuden evätä tai jopa irtisanoa Ilmaisen kokeilujakson oman harkintansa mukaan, mikäli toteaa, ettei Käyttäjä ole oikeutettu tarjottuun Ilmaiseen kokeilujaksoon. Käyttäjä ei voi yhdistää Ilmaista kokeilujaksoa muihin tarjouksiin.

Kun tilaat Palvelun ja saat alkuun Ilmaisen kokeilujakson, tiedostat ja hyväksyt, että Sinut siirretään automaattisesti maksulliseen kuukausitilaukseen Ilmaisen kokeilujakson jälkeen, mikäli et ole peruuttanut tilaustasi viimeistään päivää ennen Ilmaisen kokeilujakson jakson loppumista. Mikäli irtisanot Palvelun tilauksen ennen Ilmaisen kokeilujakson viimeistä päivää, maksukorttiasi ei veloiteta ja käyttöoikeutesi Palveluun loppuu Ilmaisen kokeilujakson päättyessä. Suomalainen Plus ei erikseen ilmoita Ilmaisen kokeilujaksosi päättymisestä, vaan se on jokaisen Tilaajan vastuulla huomioida itse.

Pöllöklubin ominaisuuksien käyttämistä varten sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa Suomalainen Plus -tilausta.

 5. Hinnat ja maksaminen

Voimassaolevat tilausmuodot ja hintatiedot ovat saatavilla Suomalainen Plussan verkkosivustolla. Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Palvelun tilausmaksun (16,95€/kk) lisäksi vastaat teleoperaattorisi veloittamista tietoliikennekuluista, jotka hoidetaan sinun ja operaattorisi välillä näiden yleisten käyttöehtojen ulkopuolella.

Uuden Käyttäjän tulee suorittaa maksu suoraan Palvelun tilauksen yhteydessä, tai jos käytät Ilmaista kokeilujaksoa tutustumistarkoituksessa, maksu on suoritettava, kun kyseinen Ilmainen kokeilujakso päättyy, ellet ole ennen kokeilujakson viimeistä päivää irtisanonut tilausta. Maksu voidaan suorittaa maksukortilla, tai lahjakortilla määräaikaiseksi ajaksi. Tämän jälkeen tilausmaksu veloitetaan etukäteen kuukausittain maksukortiltasi. Tämä tarkoittaa, että sinua veloitetaan, kunnes irtisanot tilauksesi. Mikäli olet maksanut lahjakortilla, päättyy tilaus, kun lahjakortin arvo on käytetty loppuun. Jos sinulla kuitenkin on ollut aktiivinen tilaus lahjakortin lunastushetkellä, jatkuu kuukausitilaus lahjakorttijakson jälkeen, ja kuukausimaksu veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi. Veloituksen eräpäivä voi siirtyä tietyissä  tapauksissa, esimerkiksi silloin, jos tilillä ei ole katetta, kun veloitusta yritetään tehdä.

Voit muuttaa tai päivittää maksutietojasi Suomalainen.com verkkosivuston ”Oma Tili” -kohdan kautta. Jos veloitusta ei voida suorittaa siitä syystä, että korttisi voimassaolo on päättynyt, tarvittavia varoja ei ole käytettävissä tai muusta syystä, etkä päivitä maksutietojasi tai irtisano tilaustasi, Suomalainen Plus voi irtisanoa tilauksesi tai estää pääsysi Palveluun kunnes se on vastaanottanut maksun. Viivästyneen maksun yhteydessä Suomalainen Plus pidättää oikeuden  periä viivästyskorkoa, muistutusmaksun sekä tarvittaessa perintäkulut lain mukaisesti.

Maksukortilta veloitettavista maksuista vastaa Suomalainen Plussan kanssa yhteistyössä toimiva kolmas osapuoli, Recharge, joka vastaa maksujesi käsittelystä ennen niiden saapumista Suomalainen Plussalle.

Pöllöklubin ominaisuuksien käyttämistä varten, sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa Suomalainen Plus -tilausta.

 6. Lukuaikalahjakortit

Suomalainen Plus tarjoaa Palveluun ostettavaksi Lukuaikalahjakortteja (jäljempänä "Lahjakortti"), jolla Lahjakortin ostaja itse tai lahjan saaja voi käyttää Palvelua lahjakortin oikeuttaman ajan. Lahjakortin voi ostaa joko Suomalainen Plus sivustolta siellä tarjotuilla maksutavoilla tai niistä Suomalaisen Kirjakaupan kivijalkamyymälöistä, joissa Suomalainen Plussan lukuaikalahjakortit ovat valikoimassa.

Voit lunastaa itse ostamasi lahjakortin tai toimittaa sen lahjaksi antamalla lahjansaajalle oston yhteydessä saamasi 19 merkkisen lahjakorttikoodin. -Kun lunastat Lahjakortin, hyväksyt nämä Käyttöehdot samoin kuin jatkuvan tilauksen tekevä Käyttäjä, ja siten sitoudut myös noudattamaan kulloinkin voimassa olevia ehtoja.

Lahjakortin käyttäjänä saat rajattoman oikeuden lukea ja kuunnella e- ja äänikirjoja Palvelussa Lahjakortin osoittamaksi ajaksi. Lahjakortin lukuajan loppuessa, Palvelu irtisanotaan automaattisesti, ellet erikseen käy aktivoimassa jatkuvaa tilausta tai lunasta uutta lahjakorttia. Jos lunastat Lahjakortin ollessasi jo aktiivinen Palvelun tilaaja, siirrämme seuraavaa veloitusta Lahjakortin arvon määrittämällä ajalla, jonka jälkeen tilauksesi veloitukset jatkuvat automaattisesti maksukortiltasi.

Pöllöklubin ominaisuuksien käyttämistä varten, sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa Suomalainen Plus -tilausta.

 7. Palvelun hinnan tai ehtojen muuttaminen

Suomalainen Plus pidättää oikeuden muuttaa Palvelun hintoja tai ehtoja mukaan lukien nämä yleiset käyttöehdot (myös voimassa olevien kampanjoiden aikana) tämän ollessa tarpeellista olosuhteiden olennaisen muutoksen, Palvelun tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten muutosten tai muun pätevän syyn johdosta. Muutetuista hinnoista tai ehdoista tiedotetaan sähköpostitse tai Palvelussa lähetettävällä viestillä ja tieto voidaan julkaista myös Suomalainen Plussan verkkosivustolla. Muutos astuu voimaan seuraavasta tilausjaksosta lähtien, kuitenkin aikaisintaan yhden kuukausijakson sen jälkeen, kun muutosta koskeva viesti on lähetetty. Jos et hyväksy muutosta, on sinulla mahdollisuus irtisanoa tilauksesi päättymään voimassaolevan tilausjakson päättyessä ilmoittamalla tilauksesi irtisanomisesta Suomalainen Plussalle viimeistään yhtä päivää ennen seuraavan tilausjakson alkamista. Tilauksen irtisanominen tulee tehdä Suomalainen Plussan verkkosivuston kautta.

Suomalainen Plussalla on tietyissä tilanteissa oikeus välittömään hintojen tai ehtojen muutokseen, jos tuo muutos johtuu verosta, arvonlisäverosta, yleisestä maksusta, viranomaisen päätöksestä tai lakimuutoksesta tai muusta säädöksestä, jonka perusteella Suomalainen Plussan tulee muuttaa hintojaan tai ehtojaan tai joka aiheuttaa selvän muutoksen Suomalainen Plussan kuluissa. Mikäli et hyväksy kyseistä muutosta hinnassa tai ehdoissa, on sinulla mahdollisuus irtisanoutua näistä yleisistä ehdoista silloin, kun uudet yleiset käyttöehdot astuvat voimaan ilmoittamalla tästä Suomalainen Plussalle.

Sellaisista muutoksista, jotka selvästi hyödyttävät sinua käyttäjänä, ei tarvitse ilmoittaa sinulle ja ne voivat astua voimaan välittömästi eivätkä ne anna sinulle oikeutta välittömin seurauksin irtisanoutua näistä yleisistä käyttöehdoista.

8. Tilauksen irtisanominen

Voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa. Jos irtisanot tilauksen ennen kuluvan laskutuskauden viimeistä voimassaolopäivää, tilaus päättyy sen jakson loppuun. Tämä koskee myös ilmaista kokeilujaksoa. Laskutuskauden pituus on 30 päivää.

Tilaus irtisanotaan Suomalainen Plussan verkkosivuston kautta. Sinun tulee irtisanoa tilauksesi ennen kuin maksettu kuukausijakso päättyy, viimeistään päivää ennen uuden tilausjakson alkamista. Muutoin tilaus jatkuu automaattisesti kuukauden mittaisella laskutuskaudella voimassaolevalla kuukausihinnalla.

Mikäli rikot näitä yleisiä käyttöehtoja, on Suomalainen Plussalla oikeus välittömästi estää pääsysi Palveluun tai irtisanoa tilauksesi. Näiden yleisten käyttöehtojen rikkominen saattaa myös johtaa vahingonkorvausvelvollisuuteen. Suomalainen Plussalla on myös oikeus yhden laskutuskauden ennakkoilmoituksella irtisanoa tilauksesi, jos Palvelu lopetetaan tai sitä muutetaan.

Pöllöklubin ominaisuuksien käyttämistä varten, sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa Suomalainen Plus -tilausta.

9. Peruuttamisoikeus ja reklamaatio

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä siitä, kun hyväksyit nämä yleiset käyttöehdot (peruuttamisaika) ja saada täysi maksunpalautus. Jos haluat peruuttaa Palvelun peruutusaikana, pyydämme, että ilmoitat siitä meille oikeusministeriön mallin mukaan tehdyllä peruuttamislomakkeella, joka on saatavilla osoitteessa https://www.kkv.fi/ratkaisut-ja-julkaisut/julkaisut/kuluttaja-asiamiehen-linjaukset/aihekohtaiset/verkkokauppa-ja-muu-etamyynti/#16.1 ja lähetä tämä tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta. Jos alat kuunnella äänikirjaa tai lukea e-kirjaa tai käytät Palvelua jollain muulla tavalla, hyväksyt sen, että luovut oikeudestasi peruuttaa Palvelun aiemmin mainitun 14 vuorokauden peruutusoikeuden nojalla. Tämä tarkoittaa, ettet voi enää käytön aloitettuasi peruttaa tilaustasi, vaikka peruuttamisaika ei olisi vielä kulunut umpeen. Sinulla on kuitenkin yhä oikeus irtisanoa tilauksesi edellä kohdassa 8. esitetyllä tavalla.

Jos Palvelu on viallinen, voit ottaa yhteyttä Suomalainen Plussan asiakaspalveluun reklamaation tekemiseksi.

10. Suomalainen Plussan velvollisuudet ja oikeudet

Suomalainen Plus tarjoaa Palvelun sellaisena kuin se kulloinkin on. Käyttäjä ymmärtää, että Palvelun sisältö ja toiminnot voivat muuttua koska tahansa ilman etukäteisvaroitusta osana normaalia Palvelun kehitystyötä. Suomalainen Plussan tavoitteena on tarjota käyttäjilleen niin laaja valikoima kuin kulloinkin mahdollista. Suomalainen Plus ei kuitenkaan takaa, että kaikki e-kirjat ja äänikirjat, jotka olet esimerkiksi lisännyt omiin kirjoihisi, ovat saatavilla koko ajan, ottaen huomioon, että sisältöä päivitetään jatkuvasti.

Suomalainen Plus on oikeutettu viestimään sinulle sovelluksen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai postitse tarjouksista, muutoksista tai muusta Suomalainen Plus -palveluun liittyvästä.

Palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden. Suomalainen Plus ei kuitenkaan takaa, että Palvelu toimisi aina virheettömästi ja keskeytyksittä. Suomalainen Plus ei vastaa siitä, että et voi käyttää Palvelua johtuen Suomalainen Plussasta riippumattomista syistä. Täten Suomalainen Plus ei vastaa esimerkiksi ylikuormitus, verkko- tai muista tietoliikennevioista eikä sinun käyttäjänä tekemistäsi väärinkäytöksistä tai puutteista laitteissasi. Jos Palvelussa ilmenee puutteita tai katkoksia, Suomalainen Plussalla on oikeus korjata ne ilman, että ne katsotaan sopimusrikkomuksiksi. Suomalainen Plussalla on myös kohtuullisissa määrin oikeus sulkea Palvelu päivityksen ja huollon ajaksi.

Suomalainen Plussan vastuu sellaisista lievällä huolimattomuudella aiheutetuista vahingoista, jotka johtuvat näissä ehdoissa sovittujen olennaisten sääntöjen rikkomisesta, on rajoitettu kokonaismäärään, joka on ennakoitavissa tämän tyyppisille sopimuksille, riippumatta siitä, mihin oikeusperusteeseen vaatimus perustuu. Suomalainen Plus ei vastaa muista lievällä huolimattomuudella aiheutuneista vahingoista. Olennaisia sääntöjä näissä käyttöehdoissa ovat sellaiset säännöt, jotka ovat olennaisia sopimuksen asianmukaisen täyttämiseksi ja joiden täyttämiseen käyttäjä voi luottaa.

Yllä mainittua vastuunrajoitusta ei kuitenkaan sovelleta pakollisen lainsäädännön mukaiseen vahingonkorvausvastuuseen tai huolimattomuuden vuoksi aiheutuneisiin henkilövahinkoihin.

Suomalainen Plussalla on oikeus luovuttaa edelleen näiden yleisten käyttöehtojen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa kokonaan tai osittain.

11. Palvelun käyttäminen ja käyttäjän vastuu

Suomalainen Plus tai sen sisällönhankkijat omistavat kaiken Palvelun tarjoaman tekijänoikeudella suojatun sisällön. Aktiivisen tilauksen aloittamisella ja siihen liittyvän maksun suorittamisella sinulle myönnetään Palvelun sisältöön ei-yksinomainen, luovutuskelvoton, rajoitettu lisenssi, jonka nojalla voit käyttää sisältöä näiden yleisten käyttöehtojen mukaisesti. Näiden käyttöehtojen nojalla omistusoikeus tai muut immateriaalioikeudet Palvelun sisältöön eivät siirry sinulle tai muille. Käyttäjänä voit näiden yleisten käyttöehtojen mukaisesti tilausjaksolla kuunnella äänikirjoja, lukea e-kirjoja, käyttää Pöllöklubin kanta-asiakaskorttia ja tutustua Palvelun muuhun sisältöön. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan yksityistä käyttöä varten eikä sitä saa käyttää kaupalliseen tai julkiseen tarkoitukseen.

Ymmärrät ja hyväksyt, että pääsysi Palveluun sekä Palvelun käyttösi on noudatettava näitä Ehtoja. Ymmärrät ja hyväksyt myös, että sama koskee niitä henkilöitä, joille annat pääsyn Palveluun käyttäjätunnuksesi kautta. Voit antaa muille käyttäjille pääsyn Palveluun vain näiden Ehtojen mukaisesti.

Lähtökohtaisesti käyttäjätunnuksesi on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa muiden kanssa. Sitoudut olemaan kopioimatta kokonaan tai osin ääni- tai sähkökirjoja tai Palvelun muuta sisältöä sekä muutoin olemaan kiertämättä teknisiä rajoituksia, joiden tarkoituksena on estää Palvelun sisällön kopioiminen sekä olemaan levittämättä edelleen sähkökirjoja, äänikirjoja tai Palvelun muuta sisältöä esimerkiksi myymällä, kopioimalla, lainaamalla tai vuokraamalla sitä edes omaan käyttöön. Et myöskään saa käyttää Palvelua mihinkään laittomaan tarkoitukseen tai siten, että loukkaat näitä yleisiä käyttöehtoja. Et saa kannustaa toista henkilöä Palvelun sellaiseen käyttämiseen, joka rikkoo lakia tai näitä yleisiä käyttöehtoja.

Vastaat siitä, että henkilötietosi sekä etenkin antamasi sähköpostiosoite on oikea ja ajan tasalla, sillä suurin osa tilaukseen ja ostoihin liittyvästä viestinnästä tapahtuu sähköpostitse. Kun Suomalainen Plus lähettää sinulle sähköpostia antamaasi sähköpostiosoitteeseen, sähköpostiviesti katsotaan vastaanotetuksi viimeistään kahden (2) vuorokauden kuluessa sen lähettämisestä.

Palvelun käyttäjänä vastaat siitä, että mahdollisissa arvosteluissasi tai vinkeissäsi noudatat voimassaolevaa lainsäädäntöä ja ettet käytä sanoja tai ilmaisuja, joita voidaan pitää syrjivinä, sopimattomina tai loukkaavina keskustelupalstoilla, jotka voidaan yhdistää Suomalainen Plussaan tai Suomalaiseen kirjakauppaan. Jos epäilet, että tunnustasi käytetään luvattomasti, tulee sinun ilmoittaa asiasta Suomalainen Plussaan välittömästi. Vastaat itse kaikesta vahingosta, joka on syntynyt sallittuasi toisen henkilön pääsyn Palveluun käyttäjätunnuksesi kautta. Suomalainen Plussalla on oikeus irtisanoa tilauksesi välittömästi tai estää pääsysi Palveluun, jos sillä on syytä epäillä, että joku väärinkäyttää käyttäjätunnustasi muulla tavoin.

Sinulla ei ole oikeutta luovuttaa toiselle henkilölle, kokonaan eikä osittain, näiden yleisten käyttöehtojen mukaisia oikeuksia ja velvollisuuksia ilman Suomalainen Plussan suostumusta.

12. Sosiaalinen media

Suomalainen Plus palvelun käyttäjä voi antaa ystävilleen kirjavinkkejä jakamalla heille linkkejä sosiaalisessa mediassa kuten Facebookissa tai Twitterissä. Jakaessasi linkin Palvelussa olevaan kirjaan, voivat sinua sosiaalisessa mediassa seuraavat henkilöt avata jaetun teoksen esittelyn linkkiä klikkaamalla.

Voit aina poistaa sosiaalisessa mediassa julkaisemiesi linkkien sisältämän aineiston. Suomalainen Plus ei vastaa käyttäjän sosiaalisessa mediassa jakamasta sisällöstä. Suomalainen Plus pidättää oikeuden välittömästi sulkea Palvelun joko kokonaan tai osittain käyttäjältä, joka käyttää Palvelua sosiaalisessa mediassa tavalla, jota Suomalainen Plus pitää moitittavana, esimerkiksi julkaisemalla tai luomalla sellaista materiaalia, joka sisältää kunnianloukkauksen, solvaamista, häirintää tai kiusaamista, tai joka muuten on loukkaavaa tai moitittavaa, tai lähettämällä roskapostia muille Palvelun käyttäjille tai tekemällä jotain muuta, joka rikkoo voimassaolevaa lainsäädäntöä tai määräyksiä.

13. Suojaaminen

Ääni- ja e-kirjatiedostojen kaikki kopiointi ja luvaton edelleen levittäminen on kielletty. Vastaat itse siitä, ettei ääni- tai sähkökirjaa levitetä edelleen muille edellä kohdassa 11. kuvatulla tavalla.

14. Muuta huomioitavaa

Suomalainen Plus ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Suomalainen Plus ei myöskään korvaa käyttäjän tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Suomalainen Plussalla ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Suomalainen Plussan vastuu rajoittuu enimmillään Suomen lakien pakottavien säännösten mukaan.

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuuksistaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Tällainen tapahtuma voi olla esimerkiksi sota, kapina, pakko-otto tai takavarikko yleiseen tarpeeseen, energiajakelun keskeytys, työselkkaus, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö, kolmannen osapuolen aiheuttama kaapelivaurio tai muu vaikutuksiltaan vastaava ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy.

Mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Suomalainen Plussan kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Suomalainen Plus -lukuaikatilaus

Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka. Sinut ohjataan kassalle viimeistelemään tilauksesi. Voit perua tilauksesi milloin vain.

Onko sinulla tarjouksen kampanjakoodi? Muista syöttää se sähköpostiosoitteesi alle!