Piristä paketilla


Tiesithän, että voit tilata verkkokaupastamme tuotteita myös suoraan toiseen toimitusosoitteeseen? Fyysisestä etäisyydestä huolimatta voimme siis tuntea läheisyyttä muistamalla läheisiämme ja rakkaitamme piristävällä paketilla!

Haluaisitko hemmotella äitiäsi yllätyslahjalla? Piristyisikö mummo tai pappa kotiin kannetusta ristikkokirjasta? Entä mitähän kaukana asuva ystäväni haluaisi lukea juuri nyt? Muista, että paketilla voit ilahduttaa myös itseäsi.

Jaa lukuiloa ja tekemisen riemua tilaamalla verkkokaupastamme haluamasi tuotteet toivomaasi osoitteeseen. Tilaa piristävä paketti – ja ole kaukaa lähellä.

Tilaaminen toiseen osoitteeseen:

1) Valitse ensin toimitusosoite

2) Valitse toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai kotiinkuljetus

3) Valitse vielä maksutapa, jonka yhteydessä laskutusosoitteen voit muuttaa omaksesi.

 • Yli 50 euron tilaukseen ilmaiset postikulut (ei koske Postin eikä Matkahuollon kotiinkuljetusta). 
 • Huom! Normaalista poiketen kotiinkuljetuksien kohdalla Posti ja Matkahuolto eivät luovuta lähetystä vastaanottajalle käteen vaan soittavat ovikelloa ja asettavat lähetyksen vastaanottajan ovelle. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan lähetys kirjataan kuljettajan toimesta vastaanotetuksi järjestelmään.   

Mitä lahjaksi jouluna? 


  Tutustu tämän hetken suosituimpiin kirjauutuuksiin:


  Katso mitä kivaa tekemistä kaikenikäisille verkkokaupastamme löytyy
  :

   
  Tilaus- ja toimitusehdot:

  E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.