Lukuaikalahjakortti – Suomalainen Plus

Tältä sivulta löydät yleisimmät vastaukset Suomalainen Plus -lukuaikalahjakorteista.

Lahjakortin ostaminen
 • Mistä ja miten ostan lahjakortin?

  Voit ostaa lahjakortin mistä tahansa Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä tai kätevästi verkosta. Lahjakortin myyntipakkaus sisältää lahjakortin lunastusohjeet.

  Verkosta ostettu lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi, josta voit joko ottaa sen itsellesi käyttöön, lähettää edelleen lahjan saajalle tai tulostaa eteenpäin annettavaksi.

 • Voinko ostaa lahjakortin jollekin, joka käyttää jo Suomalainen Plussaa?

  Olemassa olevalla Suomalainen Plus -tilauksella ei ole estettä lahjakortin käytölle. Mikäli ostat Plussan lahjakortin ja sinulla tai lahjan saajalla on jo jatkuva kuukausitilaus, lahjakortti siirtää jatkuvan tilauksen seuraavaa maksupäivää lahjakortin sisältämän lukuajan mukaisesti.

Lahjakortin lunastaminen
 • Kuinka lunastan lahjakorttini?

  Voit lunastaa lahjakorttisi helposti täältä.  Syötä lahjakortissasi oleva koodi sekä yhteystietosi, niin pääset aloittamaan palvelun käytön.

  Jos sinulla on voimassa oleva jatkuva Suomalainen Plus -tilaus, lahjakortin lunastus siirtää seuraavan automaattisen veloituksen päivämäärää lahjakorttisi mukaisella ajalla. Eli mikäli saat esimerkiksi kolmen kuukauden lahjakortin ja aktivoit sen tänään, on seuraava veloitus maksukortiltasi vasta kolmen kuukauden kuluttua ennen kuluvan jakson loppua.

 • Mitä tapahtuu, kun lahjakortin lukuaika loppuu?

  Mikäli sinulla ei ole jatkuvaa voimassa olevaa tilausta, käyttöoikeutesi Suomalainen Plussan sisältöön päättyy lahjakortin ajan loppuessa. Voit tämän jälkeen halutessasi aktivoida toistuvan tilauksen tai ostaa itsellesi lahjakortilla lisää ennakkoon määriteltyä luku- ja kuunteluaikaa.

  Mikäli sinulla on jatkuva tilaus voimassa, tilaus jatkuu normaalisti kuukausiveloitteisena lahjakortin lukuajan päätyttyä.

 • Voinko käyttää lahjakorttini osissa?

  Lahjakorttia ei voi käyttää osissa. Mikäli saat esimerkiksi 6 kuukauden lahjakortin, on Suomalainen Plus -palvelu käytössäsi 6 kuukautta lahjakorttisi aktivoimisesta alkaen.

Mikäli et löydä täältä sinulle sopivia vastauksia, voit olla aina yhteydessä myös asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostitse osoitteeseen: plus@suomalainen.com.

Suomalainen Plus -lukuaikatilaus

Syötä sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka. Sinut ohjataan kassalle viimeistelemään tilauksesi. Voit perua tilauksesi milloin vain.

Onko sinulla tarjouksen kampanjakoodi? Muista syöttää se sähköpostiosoitteesi alle!