Patisserie Teemu Aura Book Café avasi myymäläämme

Julkaistu:

Patisserie Teemu Aura lanseerasi uuden Book Café -kahvilan Suomalaisen Kirjakaupan myymälään Helsingin sydämeen

Ilmoitamme ilolla Patisserie Teemu Auran saapumisesta Aleksanterinkadun Suomalaisen Kirjakaupan yhteyteen. Tämä raikas lisäys tuo yhteen kaksi ilahduttavaa asiaa – kirjallisuuden ja houkuttelevat leivonnaiset. Kahvila tarjoaa seesteisen ja inspiroivan ympäristön kirjallisuuden ja herkkujen nauttimiseen, yksin tai yhdessä. 

Tämä innostava kumppanuus kuvastaa sitoutumistamme Helsingin keskustan elävöittämiseen tarjoamalla paikan, joka mahdollistaa ihmisten kohtaamisen, inspiroitumisen ja kirjallisuuden sekä käsintehtyjen artesaaniherkkujen nauttimisen.

Haluamme juhlistaa tätä merkittävää hetkeä erikoistarjouksella. Avajaisviikon ajan, 22.-27.4.2024, asiakkaamme voivat nauttia kaikista tarjoiluistamme 20 % alennuksella. (Ei koske alkoholituotteita)

Liity kanssamme juhlimaan ja tule osaksi uuden kahvilamme ainutlaatuista tunnelmaa. Tervetuloa Patisserie Teemu Auran kahvilaan Aleksanterinkadun Suomalaiseen Kirjakauppaan (Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsinki)!

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.