Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin kerhoasiointiin liittyviin kysymyksiin.

 • Miten peruutan kuukaudenkirjan?

  Kuukaudenkirjan peruutuksen voit tehdä täällä kuukaudenkirjasivulla. Perumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka löydät mm. kotiin postitetun jäsenlehden osoitekentästä. Kuukaudenkirjasivulle pääset tästä

 • Haluan palauttaa saamani kuukaudenkirjan. Miten toimin?

  Mikäli et halua vastaanottaa sinulle automaattisesti toimitettua kuukaudenkirjaa, on lähetyksellä 14 päivän palautusoikeus. Huomioithan, että ennakkoon peruminen on palauttamista helpompaa. Samalla autat vähentämään tarpeettomia pakkaus- ja kuljetuskuluja. 

  Palauta kuukaudenkirja mieluiten alkuperäisessä kotelossaan ja liitä mukaan saamasi kuukaudenkirja-lasku. Merkitse palautuksen postitustiedot seuraavasti:

  Asiakaspalautus
  tunnus 607500

  Pidätämme oikeuden veloittaa kuukaudenkirjan tai muun tilauksen palautuskulut 5,00 € / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi. Kuukaudenkirjan osapalautukset eivät ole mahdollisia, vaan kirjapaketista on palautettava molemmat teokset.

 • Miten voin liittyä Kirjakerhoon?

  Kirjakerhoon voit liittyä Kirjakerhon verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

  Kirjakerhoon liittyminen edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kaikilta Kerhoon liittyneiltä tarkistetaan luottotiedot.

 • Miten voin erota Kirjakerhosta?

  Voit erota Kirjakerhosta ilmoittamalla eroamisesta asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät mm. tämän sivun alareunasta.

 • Olen Kirjakerhon jäsen. Miten kirjaudun verkkokauppaan?

  Kirjakerhon jäsenet eivät toistaiseksi voi kirjautua verkkokauppaan. Tilauksen ja kuukaudenkirjan perumisen voit tehdä kirjautumatta. Kuukaudenkirjan perumiseen tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät mm. kotiin postitetun jäsenlehden osoitekentästä. Kuukaudenkirjasivulle pääset tästä 

 • Missä tilaukseni viipyy?

  Kirjakerhon tilauksiin liittyvissä tiedusteluissa olethan yhteydessä kirjakerhon asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät mm. tämän sivun alareunasta. Voit seurata tilaustasi myös lähetystunnuksella Postin tai Matkahuollon palvelussa.

 • Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?

  Sinulla on 14 palautusoikeus tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön.

  Palauttaessasi tuotteita pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen ja liitä mukaan lähetyslista, johon olet merkinnyt palautettavan tuotteen. 14 vuorokauden ylittäviä palautuksia ei käsitellä.

  Merkitse palautukseen seuraavat tiedot:

  Asiakaspalautus
  tunnus 617305

  Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.

 • Tilaamani tuote on viallinen tai virheellinen. Miten toimin?

  Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löydät mm. tämän sivun alareunasta.

  Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

 • Laskuasiat

  Kirjakerhon tilauksiin liittyvissä laskutiedusteluissa olethan yhteydessä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löydät mm. tämän sivun alareunasta. Laskulla maksaminen on mahdollista, jos teet tilauksesi asiakaspalveluun, automaattiseen puhelinpalveluun tai tekstiviestillä palvelunumeroon. Tietoa palvelukanavista löydät tästä

 • Olen Kirjakerhon jäsen. Miksi en saanut jäsenlehteä?

  Pyrimme kohdentamaan tarjontaamme aiempaa paremmin. Tästä johtuen kaikkia kuukaudenkirjoja ei välttämättä tarjota kaikille jäsenille. Jos et ole saanut jäsenlehteä, kuukaudenkirjaa ei tarvitse peruuttaa.

  Edut ovat voimassa ja verkkosivuiltamme voit käydä katsomassa tarjontaamme Jäsenlehti-sivulta.

 • Miksi jäsenyyteni on päätetty?

  Kirjakerho voi päättää jäsenyyden tai keskeyttää jäsenlehden ja tuotteiden lähettämisen jatkuvien palautusten, maksamattomien laskujen takia tai muiden väärinkäytösten vuoksi sekä pitkän yhtäjaksoisen ostamattomuuden takia.