Kuukaudenkirja

Tutustu ajankohtaiseen kuukaudenkirjaan. Edulliseen jäsenhintaan tarjottava kuukaudenkirja toimitetaan automaattisena lähetyksenä kotiin. Jos et halua kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.

Kuukaudenkirjapakettisi: Perintöprinssi + Kierre

Jäsenhinta: 32,95 €

Viimeinen peruutuspäivä: 7.3.2021

Ohittamattomat uutuudet Kirjakerhon luottotekiöiltä! Donna Leonin Perintöprinssi on jo Guido Brunetti -sarjan 28. osa. Uutuudessa sympaattinen italialaiskomisario tutkii varakkaan miehen kuolemantapausta ja pääsee hengenvaarallisen salaisuuden jäljille. Kierre puolestaan jatkaa Patricia Cornwellin koukuttavaa uutuussarjaa. Huippuälykäs tutkija Calli Chase joutuu kohtaamaan kylmäverisen vastustajan.

Komisario Guido Brunettin appiukko on kummissaan vanhan ystävänsä Gonzalon suunnitelmista. Äveriäs ikämies on aikeissa adoptoida nuorukaisen, josta on adoption myötä tulossa hänen suuren omaisuutensa perijä. Gonzalon kauhistunut lähipiiri tekee kaikkensa estääkseen hankkeen, mutta kuolema ehtii ensin. Hauraan vanhuksen kuolemassa ei vaikuta olevan mitään epäilyttävää.

Ennen kuin Gonzalo ehditään saattaa haudan lepoon, hänen uskottu ystävänsä löytyy kuristettuna. Kun uutinen surmatyöstä kiirii Guido Brunettin korviin, valpas komisario kiinnostuu kuolemantapauksista. Mitä Gonzalo tiesi, ja kuka on valmis murhaamaan, jotta miehellä olleet tiedot eivät koskaan paljastuisi? Tapaukseen sukeltaessaan Guido Brunetti pääsee hengenvaarallisen salaisuuden jäljille...

Patricia Cornwellin jännärissä NASAn suunnittelema uuden avaruusraketin laukaisusta menee järkyttävällä tavalla pieleen, ja pian paljastuu että kyse on häikäilemättömästä sabotaasista. Rikostutkija Calli Chase alkaa jäljittää tuhotyön tekijää. 

Tutkinnan edetessä Chase joutuu yllättäen vastakkain oman menneisyytensä kanssa ja kohtaa huolella piilotetun totuuden kadonneesta kaksossiskostaan.

Huippusalainen, jo vuosia sitten aloitettu avaruusoperaatio on luisunut kaaokseen, ja vain Chase voi palauttaa sen uralleen. Mitä pidemmälle tutkimus etenee, sitä selvemmäksi käy että Chasella on vastassaan laskelmoiva ja täysin säälimätön vihollinen, joka on valmis tuhoamaan koko ihmiskunnan silmääkään räpäyttämättä. Maailman kohtalo tuntuu lepäävän yhden naisen käsissä. Onnistuuko Calli Chase kääntämään kohtalon pyörää?

Viimeinen peruutuspäivä 7.3.2021

Jos et halua automaattisesti kotiin toimitettavaa kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.

Etukäteen peruminen on palauttamista helpompaa!

Huomioithan, että kotiin toimitettava lähetys koskee vain kuukaudenkirjan automaattilähetystä. Mikäli haluat tilata kuukaudenkirjan jäsenhintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluun.