Kuukaudenkirja

Tutustu ajankohtaiseen kuukaudenkirjaan. Edulliseen jäsenhintaan tarjottava kuukaudenkirja toimitetaan automaattisena lähetyksenä kotiin. Jos et halua kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.

Kuukaudenkirjapakettisi: Katajamäki kukoistaa + Uutta elämää, Jylhäsalmi

Jäsenhinta: 33,95 €

Viimeinen peruutuspäivä:
29.5.2022


Uusia kohtaamisia ja mainioita henkilöhahmoja Katajamäellä – supersuosittu sarja jatkuu! Juureva ja lämminhenkinen Jylhäsalmi-sarja on viihdyttänyt lukijoita jo kahdeksan kirjan verran.

Katajamäen kyläkoulu on saanut uuden opettajan, Sarlotta Suvannon, joka on muuttanut koululle pienen tyttärensä kanssa. Mutta missä piileskelee Sarlotan aviomies? Tai ehkä meneillään on jokin aviokriisi, kun paikallinen ikuinen poikamies, Honkahovin kylpylähotellin johtaja Jaro Halmiokin ilmestyy taas kylänraitille autoineen.

Jälleen kerran lukijat pääsevät Katajamäen kauniisiin maisemiin, tuttujen kyläläisten luotettavaan seuraan. Ja viihtyminen on taattua tälläkin kertaa! Ihmissuhdekiemurat, leppoisa maalaiselämä ja ripaus romantiikkaa vetävät vastustamattomasti mukaansa, eikä lukemista malta lopettaa ennen kuin viimeinenkin sivu on käännetty.

Anneli Kivelän Katajamäki-sarja tulee monelle ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan maalaisromantiikasta ja hyvästä lukuromaanista. Lapsuuden ihanat, hämäläiset kesämaisemat heräävät eloon vankan lukijakunnan löytäneissä kirjoissa.

Uutta elämää, Jylhäsalmi -kirjassa Inkerillä on edessään unelmien kesä eläinlääkärin sijaisena kotiseudullaan Jylhäsalmella. Mikä olisi ihanampaa kuin huristella eläinlääkintäautolla pitkin viehättäviä pikkuteitä ja auttaa vanhoja tuttavia ja heidän eläimiään? Vielä herkullisemmaksi tilanteen tekee se, että työkaveriksi on tulossa komea Eemi, jonka Inkeri tuntee opiskeluajoilta.

Kiireinen alkukesä pudottaa Inkerin kuitenkin maanpinnalle. Lisäksi kylillä huhutaan suojelupoliisin liikkuvan Jylhäsalmella. Ovatko rauhallisen Jylhäsalmen eläintilalliset sotkeutuneet hämärähommiin? Vai onko maaseudun rauhaan pesiytynyt jotain vielä vaarallisempaa?

Suositussa maalaisromanttisessa sarjassa on kaunista luontoa ja aitoja ihmisiä, huumoria, jännitystä ja romantiikkaa. Kirsi Pehkosen romaaneissa mehevät ihmissuhdekiemurat ja elämänmakuinen tunnelma takaavat lukunautinnon. Leppoisaa jännitystä annostellaan juuri sopivasti, joten kirja pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Viimeinen peruutuspäivä 29.5.2022

Jos et halua automaattisesti kotiin toimitettavaa kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.
Etukäteen peruminen on palauttamista helpompaa!

Huomioithan, että kotiin toimitettava lähetys koskee vain kuukaudenkirjan automaattilähetystä. Mikäli haluat tilata kuukaudenkirjan jäsenhintaan muiden tuotteiden kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.