Kuukaudenkirja

Tutustu ajankohtaiseen kuukaudenkirjaan. Edulliseen jäsenhintaan tarjottava kuukaudenkirja toimitetaan automaattisena lähetyksenä kotiin. Jos et halua kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.

Sulhasmies

Jäsenhinta: 19,95 €

Viimeinen peruutuspäivä: 11.7.2021


Ei kesää ilman Varesta! Huippusuositun dekkarisarjan uusimmassa osassa piisaa yllättäviä käänteitä, häikäilemättömiä rikollisia ja kohtalokkaita naisia.

Reijo Mäen luoma turkulaisetsivä Jussi Vares on suomalaisen dekkarimaailman tunnetuimpia ja rakastetuimpia hahmoja. Tuhannet vannoutuneet Vares-fanit odottavat uutta jännäriä joka vuosi, ja uuden kirjan ilmestyminen on monelle kevään tärkein tapahtuma. 1980-luvulla alkaneen kirjasarjan vauhti vain paranee vuosien myötä, ja konstailemattoman etsivän seikkailut viihdyttävät ja koukuttavat uusia lukijoita vuosi toisensa jälkeen. 

Vares on poikkeuksellisen tukalassa tilanteessa, kun häntä uhkaavat sekä avioliiton että virkavallan kahleet ja kylmäveriset kuumakallet.

Rempseän baari-illan päätteeksi Vares ottaa ja kosii kaunotarta grillijonossa. Aamulla morsian on kadonnut, mutta eipä aikaakaan kun Vares päätyy kohtalokkaan lesken matkaan. 

Sitten kaupungissa paljastuu kaksi murhaa, ja Vareksella on kytkös molempiin uhreihin. Yhteensattuma kiinnostaa poliisia siinä määrin että Vares joutuu puhdistamaan nimensä. Hän päätyy vaarallisille poluille, sillä vyyhtiä hallitsee kaksi pahamaineista rikollisporukkaa. Toinen on kovaotteinen liivijengi MotoFukkers MC ja toinen hämäräperäinen ryhmittymä nimeltä Los Otros. Entä kuka on kasvoton
Säkkimies? 

Viimeinen peruutuspäivä 11.7.2021

Jos et halua automaattisesti kotiin toimitettavaa kuukaudenkirjaa, peru lähetys etukäteen.
Etukäteen peruminen on palauttamista helpompaa!

Huomioithan, että kotiin toimitettava lähetys koskee vain kuukaudenkirjan automaattilähetystä. Mikäli haluat tilata kuukaudenkirjan jäsenhintaan muiden tuotteiden kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.