Kuukaudenkirjan peruutus


Mikäli haluat peruuttaa Kuukaudenkirjasi, syötä jäsennumerosi ylläolevaan kenttään. Jäsennumeron löydät kotiin postitetun jäsenlehden takakannesta tai Kirjakerhon jäsenkortista.

Jos olet jo perunut kuukaudenkirjan esim. asiakaspalvelun tai muun palvelukanavan kautta, perumisesi on jo kertaalleen kirjautunut eikä sinun tarvitse tehdä sitä uudelleen. Kirjakerhon jäsenet eivät tällä hetkellä voi kirjautua verkkosivuille.


Peruuta tilaus
Ole hyvä ja tarkista jäsennumerosi.
Jäsennumero koostuu vain numeroista.

Kuukaudenkirjapakettisi: Kun taivas tummuu + Beatrice

Viimeinen peruutuspäivä on 11.10.2020.

Myyntilistojen kiintotähden, Mari Jungstedtin uutuudessa Kun taivas tummuu seikkailee hurmaava  ruotsalais-espanjalainen tutkijakaksikko Espanjan kuumassa auringossa.

Lina Bengtsdotterin Beatrice jatkaa maailmanmenestykseen noussutta Charlie Lager -sarjaa. Persoonallisella naisetsivällä on edessään raastava kilpajuoksu aikaa vastaan. Löytyykö kadonnut pikkulapsi ennen kuin on liian myöhäistä?

-------------------

Huomioithan, että kotiin toimitettava lähetys koskee vain kuukaudenkirjan automaattilähetystä. Mikäli haluat tilata Kerhon jäsenenä kuukaudenkirjan jäsenhintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluun.