Kuukaudenkirjan peruutus


Mikäli haluat peruuttaa Kuukaudenkirjasi, syötä jäsennumerosi ylläolevaan kenttään. Jäsennumeron löydät kotiin postitetun jäsenlehden takakannesta tai Kirjakerhon jäsenkortista.

Jos olet jo perunut kuukaudenkirjan esim. asiakaspalvelun tai muun palvelukanavan kautta, perumisesi on jo kertaalleen kirjautunut eikä sinun tarvitse tehdä sitä uudelleen. Kirjakerhon jäsenet eivät tällä hetkellä voi kirjautua verkkosivuille.


Peruuta tilaus
Ole hyvä ja tarkista jäsennumerosi.
Jäsennumero koostuu vain numeroista.

Joulupukin joululoma

Kuukaudenkirjasi

Viimeinen peruutuspäivä: 8.11.2020

Lahjakirja täynnä joulun taikaa!
Kukaan muu kotimainen kuvakirjailija ei pääse teoksillaan joulun tunnelmaan niin kuin Mauri Kunnas. Tällä kertaa Kunnas kuvaa joulupukin 12 ihanaa joutilaisuuden päivää joulupäivästä loppiaiseen.

Yltäkylläisiä jouluaterioita, ostosretkiä, kuumia saunoja ja piehtaroimista hangessa – kaikki joulusta ja välipäivien autuudesta selviää, kun seurataan Joulupukkia Korvatunturille sen jälkeen, kun lahjat on jaettu.  Mauri Kunnas on ihastuttanut ja naurattanut suomalaisia lapsia ja aikuisia yli 40 vuotta. Tuotteliaan ja lahjakkaan kirjailijan tarinoiden parissa on kasvanut jo useampi suomalainen sukupolvi. Kunnaksen jouluaiheiset kirjat kuuluvat kuin manteli riisipuuroon.

Joulupukin joululoma -teoksen sivuilla tutustutaan Korvatunturin omalaatuisiin tonttuihin ja otuksiin. Kirja on mitä parhainta luettavaa kaikenikäisille joulufaneille.

”Monien tonttujen mielestä möhkintäpäivä on koko joululoman hauskin päivä.
Entä mitä se semmoinen möhkintä sitten on?
No sehän on sitä, kun saa möyriä ja meuhkata lumessa mielin määrin, välittämättä siitä, että vaatteet kastuvat läpimäriksi.”
– Joulupukin joululoma

----------------------------------------------------------------

Huomioithan, että kotiin toimitettava lähetys koskee vain kuukaudenkirjan automaattilähetystä. Mikäli haluat tilata Kerhon jäsenenä kuukaudenkirjan jäsenhintaan, ole yhteydessä asiakaspalveluun.