Ekologisempi vaihtoehto maalaamiseen

Julkaistu:

Oletko kiinnostunut kuvataiteista ja maalaamisesta, mutta ekologisuus on lähellä sydäntäsi? Maaleissa on usein kemikaaleja, jotka saattavat olla haitallisia ympäristölle. Marabu green -tuotteet ovat ympäristöystävällisempi valinta taiteen tekemiseen. Nappaa tuotevinkit ja maalausniksit alta ja toteuta unelmiesi taideprojekti ekologisemmin.

Alkyydimaalit

Marabu Green on ilmastoneutraali, vesipohjainen, kasviöljypohjainen (vähintään 92% luonnonmateriaaleja) ja vegaaninen Saksassa valmistettu alkydimaali artisteille ja harrastajille. Värien mattapintainen, valon- ja säänkestävä kermamainen koostumus soveltuu mm. paperille, kartongille, canvakselle, puulle, mdf:lle, kivelle, metallille, korkille ja monille muille pinnoille. Maaleilla voi koristella esimerkiksi sievän lahjalaatikon.

Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään. Värituubissa on käytetty 30% vähemmän materiaalia verrattuna perinteiseen värituubiin. Ohuempi tuubi mahdollistaa värin käytön viimeiseen pisaraan, vähentäen sekin jätteen määrää. Tuubit on lisäksi valmistettu 50% uudistuvasta materiaalista. Tuubi on myös korkkia lukuunottamatta kierrätyskelpoinen. Lisäksi pakkaus on 95% kierrätysmateriaalia.

Siveltimet

Marabu Green siveltimet on valmistettu 100% FSC-sertifioidusta puusta ja varsi on käsittelemätön. Vegaaniset harjakset, soveltuvat mm. akryyli- alkydi- kangas- ja akvarelliväreille. Pakkaus 100% kierrätettävä. Siveltimiä löytyy eri kokoisia, niin suuriin kuin myös enemmän yksityiskohtia vaativiin töihin. Leveämmällä siveltimellä, voit vaikka antaa vanhoille astioille uuden elämän maalaamalla uuden pintasävyn.

 

Kuvat ja tuotetiedot: Marabu Green 

 

Näitä tuotteita tarvitset

Avainsanat

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.