Kasveilla vihreää viihtyisyyttä kotiin!

Julkaistu:

Keväällä kaipaa raikkautta ja värejä ympärilleen. Kasvit parantavat sisäilman laatua ja niillä on tutkitusti huomattava vaikutus ihmisten hyvinvointiin. Niksit kukoistavien huonekasvien hoitoon, vihersisustuksen salat ja parhaat vinkit juuri sinulle sopivien kasvilajien valintaan saat seuraavista asiantuntevista kirjoista.

  

Vehreä koti - Opas onnellisten huonekasvien hoitoon

Orastavan viherpeukalon unelmakirja tarjoaa kattavat ja helposti seurattavat hoito-ohjeet sadalle huonekasville. Luo otolliset olosuhteet kaikille huonekasveillesi, valitse lemmikkitalouksille sopivat vehreät kumppanit ja sommittele komeimmat esillepanot.

 

 

 

120 huonekasvia

Tässä kirjassa esitellään kuvin ja selkein hoito-ohjein yli 120 huonekasvia. Lisäksi saat runsaasti vinkkejä siitä, miten sisustat kasveilla haluamaasi tyyliin, millaiset kasvuolot huonekasvit tarvitsevat, miten huonekasveja lisätään sekä miten kasvitaudeista ja muista kiusankappaleista pääsee eroon.

 

 

 

Green Home Book

Kansainvälistä mainettakin niittänyt stailisti Susanna Vento on koonnut yleisimpien viherkasvien hoito-ohjeet yksiin kansiin ja kuvannut kasveja mitä kauneimmissa kodeissa ympäri Euroopan yhdessä valokuvaaja Riikka Kantinkosken kanssa. Lopputuloksena on upea opas, joka auttaa paitsi orastavia viherpeukaloita kuin myös heitä, jotka rakastavat selata hurmaavien kotien kuvia.

 

 

 

132 kotikonstia kukoistaville kasveille

Tunnettu ruotsalainen puutarhuri Linda Schilén on koonnut yksiin kansiin parhaat vinkkinsä, joista on iloa sekä kotona ikkunalaudalla että puutarhassa kasvatettavien kasvien hoidossa. Luovat vinkit ovat kierrätykseen kannustavia, käytännönläheisiä ja helposti toteutettavissa. 

Arvioitu ilmestymispäivä 15.2.2022.

 

Lisää luettavaa

E- ja äänikirjoja voi ostaa vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän vuoksi niiden myynti on rajattu 1 kpl/nimeke/asiakas.