Takaisin

VAIHTO JA PALAUTUS

Verkkokauppa Suomalainen.com

Suomalainen.comista ostetuilla EU:n alueella toimitetuilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeus *). Kuluttajan on erikseen ilmoitettava peruuttamislomakkeella tilauksen peruutuksesta myyjälle. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. Tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen.

Palauttaessasi tuotetta, tulosta peruuttamislomake tästä , täytä lomake ja liitä mukaan lähetyksen mukana tullut lähetysluettelo/laskuerittely. Tuotteen voi palauttaa Suomalaisen Kirjakaupan myymälöihin tai jättämällä palautettavan tuotteen Postin kuljetettavaksi ns. asiakaspalautuksena. Suomalainen.com maksaa palautuksen postimaksun. Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti palautettavan tavaran mukana toimitettavalla ilmoituksella.

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Kuluttajalla on oikeus tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä. Jos kuluttaja huolellisuusvelvoitteensa vastaisesti ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.

Tilauksen voi peruuttaa myös ennen toimitusta. Ilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella tai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@suomalainen.com. Jos tilaus on maksettu tilatessa, ja tilaus palautetaan tai perutaan, palautetaan maksu automaattisesti maksutavan mukaan. Maksun palautus kirjautuu noin viikon sisällä perumisesta / tuotteen palauttamisesta.

*) Digitaalisen sisällön osalta peruuttamisoikeutta on rajoitettu, kun digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajan suostumuksella (kuluttaja lataa sähköisen tuotteen).

Suomalaisen Kirjakaupan myymälät

Asiakas voi palauttaa myymälästä ostamansa tuotteen 14 päivän sisällä ostopäivästä. Oppikirjojen palautus/vaihtoaika on 7 vuorokautta. Tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa ja asiakkaan tulee esittää ostokuitti.