Takaisin

Usein kysyttyä

Olemme keränneet tälle palstalle vastauksia asiakkaidemme useimmin esitettyihin kysymyksiin. Joissakin kohdissa tarkemmat vastaukset löytyvät palvelumme ohjeistuksesta mutta toivomme, että tältä palstalta löytyisi pika-apu tärkeimpiin kysymyksiin.

Miten tilaan e-kirjoja tai muita digitaalisia tuotteita?

Tutustu e-kirjaohjeeseen sivulla Näin tilaat e-kirjoja tai digitaalisten oppikirjojen ohjeeseen sivulla Näin tilaat ja käytät digitaalisia oppikirjoja

Onko verkkokaupassanne turvallista maksaa luotto- tai pankkikorteilla?

Kyllä on. Emme tallenna luotto- tai pankkikortin numeroa omille palvelimillemme ja maksamiseen liittyvät sivut on salattu käyttäen normaalia ja yleisesti käytössä olevaa SSL-suojausta.

Jos valitsen verkkokaupassa noudon Suomalaisen myymälästä, miten saan tiedon siitä, että kirja on noudettavissa

Ilmoitamme toimituksesta tilauksen tiedoissa olevaan sähköpostiosoitteeseen tai tekstiviestitse heti kun toimitus on saapunut valittuun myymälään.

Miksi tilaamani kirjat toimitettiin useassa erässä?

Toimitusaika riippuu jokaisen kirjan kohdalla tilaushetken varasto- ja saatavuustilanteesta. Toimitusnopeus on mielestämme erittäin tärkeä asia ja siksi toimitamme tilatut kirjat heti saatuamme ne varastollemme. Jokaisesta noudettavasta lähetyksestä saat oman ilmoituksen. Voit noutaa ne myös yhdellä kertaa, jos noudat tuotteet viikon sisällä postitoimipaikasta tai kahden viikon sisällä myymälästä.

Miten toimin, jos tuote on väärä tai virheellinen ja haluan saman kunnossa olevan tuotteen tilalle?

Voit laittaa palautettavan tuotteen postiin asiakaspalautuksena alla olevaan osoitteeseen. Laita mukaan lähetysluettelo. Suomalainen.com maksaa palautuksen postimaksun. Kirjoita lähetteelle, että tuote on viallinen, mitä vikaa tuotteessa on ja että haluat uuden tilalle.

Palautusosoite:
Kirjavälitys/Suomalainen.com
ASIAKASPALAUTUS
Keskusvarasto
Hakakalliontie 10
05800 Hyvinkää

Haluan palauttaa tuotteen. Miten toimin?

Lue uuden verkkokauppalain (13.6.2014) mukaisesta palautuskäytännöstä sivulla Vaihto ja palautus.

Olen unohtanut salasanani, miten saan sen selville

Voit käyttää Salasana hukassa? -toimintoamme. Klikkaa Salasana hukassa -linkkiä ja kirjoita rekisteröintisi yhteydessä antamasi sähköpostiosoite sille tarkoitettuun kenttään ja paina Lähetä-painiketta. Saat hetken kuluttua ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen uuden salasanan.

Miten voin ostaa luotolla?

Voit hakea luotollisuutta olemassa olevalle kanta-asiakaskortillesi ja/tai lisätä luoton myös alaikäisen perheenjäsenen kanta-asiakaskortille. Luotollinen kanta-asiakaskortti käy maksuvälineenä vain myymälöissä.

Verkkokaupassa Suomalainen.com ostokset samalle luotolle voi tehdä Klarna-tilillä. Verkkokaupassa Klarna-tilillä maksamiseen ei tarvitse hakea luotollista kanta-asiakaskorttia. Huom! Luottorajaan vaikuttavat kaikki Klarnan maksutavoilla tekemäsi ostokset (myös muista verkkokaupoista) ja maksuhistoriasi.

Pitävätkö tuotteilla ilmoitetut toimitusajat paikkansa?

Tuotteilla ilmoitettu toimitusaika on arvio, joka perustuu toimittajilta ja kustantajilta saatuun saatavuustietoon. Yleensä toimitusaika pitää paikkansa mutta toisinaan käy niin, että tilattu tuote on toimittajan varastosta tilapäisesti loppunut ja se saattaa viivästyttää toimitusta. Pyrimme kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista viivästyksistä mahdollisimman pian. Viimeistään, kun tuotteen arvioitu toimitusaika on umpeutunut.

Miten annan palautetta Suomaiselle Kirjakaupalle?

Mielipiteesi on meille tärkeä! Voit antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja toiveita, tai kertoa kehitysehdotuksia lähettämällä meille sähköpostia asiakaspalvelu@suomalainen.com -osoitteeseen. Kehitämme sen avulla toimintaamme palvellaksemme sinua vieläkin paremmin.